torsdag den 7. marts 2013

Nyhed fra CiatéJeg har været så heldig at få lov til at teste en af de nye Caviar sæt fra Ciaté. Dette hedder Black Pearl og inkluderer neglelakken Twilight, som er en sort base med guld glitter i flagestykker og en flaske med perler i sorte og blå nuancer.

Jeg synes at Caviar manicuren er super flot og jeg elsker tekstur på mine negle, desværre holder de ikke mere end en aften. Heldigvis er der til flere gange i flasken OG man får en lækker neglelak med.

Udover lakken og perlerne er der en lille tragt med til at få løse perler op i flasken igen. Det er i hvert fald en god ide, at have noget under til at fange løsslupne perler i mens man arbejder.

Det eneste jeg ikke forstår er valget af farven på neglelakken. Af alle lakker fra Ciaté's katalog, så var det ikke denne jeg synes passede bedst til. Jeg havde måske forestillet mig lidt a la det billede der var uden på pakken..


Uden på pakken er det den flotteste blå farve på læberne under perlerne og den farve havde jeg da også gerne set i æsken. Nu ser man jo ikke neglelakken under perlerne, men havde man tænkt kun at komme dem på 1 negl som en accent negl, så ville det måske se lidt federe ud med en stærk blå til.

Jeg havde kun den blå jeg testede fra Mavala ved hånden, da jeg testede dette sæt, så jeg prøvede lige med en blå til..


Man kan købe disse sæt fra Ciaté i bl.a Magasin og Sephora. Caviar Manicuren fås i 6 varianter og koster ca 160 kroner.

Sussi

Produktet er send til os til anmeldelse.


3 kommentarer:

Marias Nail Art sagde ...

Det er en smuk kombination - Twilight minder utroligt meget on f.eks. Butter London Wallis, Essence Gold Old Buffy, LA Colors Cactus - smuk er den i hvert fald!

Monica Michela Thorsager sagde ...

Elsker Twilight neglelakken!!!

http://mmonicamichela.blogspot.com/

Kenneth sagde ...

Fed fed neglelak. Hos tankestrejf sælger de dem også, blot fra best of beauty, som ser ud til at være på tilbud.
http://www.tankestrejf.dk/neglelak.html

Send en kommentar