onsdag den 6. marts 2013

Mavala del 2


Så er det tid til anden del af vores Mavala anmeldelse. I dag er det de 3 mørke farver i den lille æske. Se del 1 her.

-----

London, eller skal man sige Miau!? Det er godt nok en knaldrød farve. Jeg købte engang en rød China Glaze for at eje en knaldrød neglelak, men den er slet ikke så knaldrød som denne. Og sikke en drøm at påføre. Wow. Det hjalp heller ikke at jeg prøvede denne lige efter Honolulu, som var en anelse tyk. Havde jeg haft længere negle havde det set lidt frækkere ud hehe. Jeg har 2 lag på (ingen toplak) og selvom jeg ikke har toplak på, så skinner den flot.

St-Germain er den anden shimmer lak i æsken. Jeg læste at en anden havde skrevet, at det er en creme lak, men jeg kan da tydeligt se shimmer i den. Farven er lidt rødlig lilla og super smuk. Jeg har 2 lag på (ingen toplak) og den var nem at påføre. 

Smoky Blue, lige min slags blå. Der er intet som røgede farver (i min mening) og det er bare et plus at man kan se lyseblå glitter i lakken, selv i skygge! Jeg er VILD med farven hvis I skulle være i tvivl :D Jeg har påført 2 lag (ingen toplak) og den var også super nem at have med at gøre.

---

Alt i alt synes jeg godt om Mavala's neglelak og farve udvalget er også rigtig godt. Når man tænker på at der indholdsmæssigt er det samme i en Depend, så er 40 kroner lige i overkanten, men synes dog at kvaliteten gør det godt igen. Jeg holder generelt af Mavala og deres neglepleje produkter, så jeg er glad for at man nu også kan få neglelakkerne i Matas. Husk at der lige nu kan købes Mavala neglelak i Matas Webshop for 29.95!

Sussi

Lakkerne i dette indlæg er sendt til os fra Mildhpress til anmeldelse.

2 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Åh er helt vildt med den røde!

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Pia R. sagde ...

Wow.. super flotte farver... Har lige fået købt to mavala mini-lak.. den ene st-german og en lilla...

Send en kommentar