tirsdag den 5. marts 2013

Mavala del 1.

Mavala er ENDELIG begyndt at sælge deres neglelak i Matas. De har haft deres neglepleje produkter længe og også deres fransk manicure sæt, men ikke deres neglelak kollektion, som faktisk er ret så fed. Har tit købt en dem når jeg var i Malmø. Nu skal vi heldigvis ikke så langt mere.

Vi har fået tilsendt en fin æske med 6 farver og jeg vil vise jer alle 6, dog 3 i dag og 3 i morgen. Så kig forbi igen i morgen og se de sidste 3. De koster 39,95, men for tiden har de dem til 29,95 i Matas Webshop.

-------

Lamé Gold, ikke et specielt spændende navn, men farven er en super fin guld shimmer. Jeg har brugt 2 lag (ingen toplak) og den var meget nem at påføre. Selvom flaske og pensel ikke er så store, så er penslen rigtig god alligevel. Jeg er især vild med farven i skyggen hvor den får en glasagtig overflade.


Velvet er en creme lak i en lysebrun farve med en anelse mauve nuance. Jeg var superglad for at solen skinnede og jeg nåede at teste ALLE de 6 lakker og flere billeder måtte slettes fordi solen ramte låget på flasken og gav et kæmpe lysskær på billederne. Denne her var også supernem at påføre og jeg har 2 lag på (ingen toplak).

Honolulu, er hvad jeg kalder en tøsepink. Jeg kom helt i forårs humør da jeg trådte ud af terrassedøren og så farven i sollys. Jeg er normalt ikke til lyserød neglelak, men OPI's That's Hot Pink er dog en af mine favoritter. Havde det ikke været for den lidt tykke konsistens, så havde denne creme lak blevet en af mine favoritter i den pink genre. Det lykkedes dog at få 2 lag på (ingen toplak), selvom den ikke ville samarbejde så godt som de andre. Vil dog ikke afskrive at det bare kan være min flaske, da ingen af de andre var tykke i det.

Det var så dagens 3 Mavala lakker. Lakkerne er sendt til os fra Mildhpress til anmeldelse.

Sussi

1 kommentarer:

Gabriela Becker sagde ...

Amei as cores! São todas lindas!
Gostei principalmente do 190! É um rosa incrível!

http://esmalte-e-cor.blogspot.com.br/

Send en kommentar