mandag den 4. marts 2013

Nyheder fra Nilens JordDagens nyhed er fra Nilens Jord. Jeg har testet 2 nye farver, en creme lak og en glitter lak i klar base, samt en 2 i 1 Base og Toplak. Ikke 2 i 1 på den måde at den kan bruges som begge dele, men på den måde at der er både base og toplak hver for sig, bare sat sammen. (se billede herover). Farven på creme lakken er super lækker og lakken er nem at påføre. Pensel på Nilens Jord lakkerne er nem at arbejde med. Ikke for tynd eller for tyk. 


Glitter lakken er fuld af små glitter stykker i sølv og lyserøde nuancer samt større stykker i samme nuancer. Basen er klar, så den kan bruges over andre lakker, men synes den passer fint over denne forårs farve.


Måtte lige vise jer et billede med sollys.

Baselakken tørrede rigtig hurtigt. Toplakken skulle jeg lige vænne mig til. Seche, som jeg normalt bruger, kan påføres direkte på våd neglelak. Det kunne jeg ikke med denne toplak, så jeg fik lidt glitter på penslen. Så jeg skulle lige huske at lade det tørre lidt mere.. Jeg er dog ikke så vild med den måde de har lavet top og base lakken. Den bliver en anelse uhandy når man skal holde så stor en flaske i hånden og den lange tynde flaske man tager fra er en smule ustabil. Men indholdet er helt i orden :D

Lakkerne kan købes der hvor du finder Nilens Jord, fx i Matas og på Apoteket. De koster ca 99 kroner stk. Vender lige tilbage med prisen på top/base sættet når min mail virker igen :D

Sussi

Lakkerne i dette indlæg er sendt til os til anmeldelse.

1 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg er vild med glimmerlakken, men er også vild OPIs "Not Yet Lavender" (eller noget i den stil), så jeg skal lige bestemme mig. :)

Send en kommentar