torsdag den 21. marts 2013

Sally Hansen nyheder...

Så nåede jeg endelig til de nye lakker fra Sally Hansen's Hard as Nails Xtreme Wear kollektion. Jeg har fået lov til at teste disse 6 lakker.

Fra venstre, Breezy Blue, Supernova, Pacific Blue, Mint Sorbet, Coin Flip og Perky Pink.

Der er lidt for enhver smag -  pasteller, glitter, pang og foil. Jeg glædede mig mest til at prøve Pacific Blue fordi jeg ELSKER blå lakker og man kan aldrig få nok, den minder mig endda lidt om en af mine yndlings blå, nemlig H&M's Blue My Mind. Men man skal aldrig sige aldrig til en farve man kun har set i flasken og ikke prøvet på, for man kan blive overrasket :D

Breezy Blue - Denne sarte baby blå shimmer lak var en af dem som jeg nok havde afvist lidt på forhånd. Jeg er ikke så meget til shimmer, men den ser faktisk mere perlemorsagtig ud når den kommer på. Jeg var dog ikke så vild med at den er så gennemsigtig og den krævede 4 lag før jeg var tilfreds og ikke kunne se neglen igennem. Måske er der med vilje at man skal kunne det, men det er jeg altså ikke en fan af. Jeg synes dog at den var nem at påføre, fik dog lavet et lille hak i lillefinger neglen, som jeg altså ikke gad at rette, da det tog forevigt at komme de 4 lag på :P

Pacific Blue - Hold nu op hvor var den svær at fange farvemæssigt. Jeg glæder mig så meget til at kunne tage billeder udenfor i sollys. Forestil Jer at den er en anelse mørkere i virkeligheden, men denne her kornblomst blå farve er absolut et must i enhver neglelak samling! Ok jeg er måske afhængig af blå neglelak, men det er jeg altså ikke ene om. Her har jeg 2 lag på og den var fin at påføre.

Supernova - (sjovt at Pacific Blue ser mere rigtig ud i farven her med et lag klar lak over sig) er en klar lak med lilla og teal farvede glitter stykker og selvom jeg kun har 1 lag på her og glitteret er ret tæt, så skal der nok et uoverskueligt antal lag på før den dækker helt. Så den skal nok kun bruges som over en anden lak. (viser den med over sort nederst).

Mint Sorbet - Endnu en mint pastel til foråret. Jeg har dog ikke sådan en sart mint lak, som ikke er sheer. Denne her var faktisk en anelse tyk og lidt svær at påføre, men sådan synes jeg tit det er med lyse creme lakker. Efter 2 lag synes jeg stadig den var ujævn, men efter 3. lag var jeg helt tilfreds med hvordan den lagde sig pænt på neglen.

Coin Flip - (som jeg hele tiden vil have skal hedde Coin Toss i stedet) er en bronzefarvet foil neglelak. Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke er den store foil fan, men da jeg tog billederne blev jeg mere og mere glad for den. Første lag kunne stort set ikke ses på neglen, men efter 3 tynde lag havde den bygget sig op til samme farve som i flasken. Synes ikke der er noget værre end når en farve ikke lever op til den man kan se i flasken. Jeg synes faktisk at den har lidt holo shimmer uden at være holo.. Altså når man tager billeder af en holo i skygge (som fx H&M's creme de la creme holo).

Perky Pink - En glitter lak i næsten klar pink med masser af glitter i forskellige farver. Man kan næsten ikke se glitteret ovenpå en lys neglelak og tog også kun dette billede for at vise det. Og flasken som er super skøn og tøset. Jeg tror ikke jeg nogensinde ville gå med denne uden en farvet lak under, for den ville aldrig dække. Derfor har jeg testet den ovenpå en sort. Du kan se billedet herunder.

Her er så de 2 glitter lakker over sort og må man godt sige at man er forelsket i en neglelak? Jeg tror vist jeg har sagt det et par gange før, men jeg er bare vild med hvordan Perky Pink (til højre) ser ud over sort. Jeg anede slet ikke at der gemte sig den sammenblanding af farvet glitter i den barbie pink masse. Supernova kommer også til sin ret over en sort lak, men den kan sikkert også bruges over en hvid.

Alt i alt synes jeg faktisk om de fleste af farverne, men jeg er især vild med Perky Pink og Pacific Blue. Heldigvis er der lidt til alles smag :D Lakkerne kan købes i Matas fra nu af og koster ca 60 kroner stk.

Sussi

(produkterne i dette indlæg er sendt til os til anmeldelse)
5 kommentarer:

SANNE sagde ...

Perky Pink snyder rigtig meget, nu synes jeg faktisk den ser helt interessant ud, det gjorde den ikke i flasken. Så tak! :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. Helt klart en positiv overraskelse :D

Sussi

Monica Michela Thorsager sagde ...

Mint Sorbet er sindsyg flot jo! Jeg var vild med hvordan Perky Pink så ud i flasken (er en rigtig girly girl) men synes ikke den er så flot på

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Negle Lir sagde ...

Hvordan definerer du teal? Så vidt jeg kan se er det turkis glitter der er i supernova :-)
Særdeles interessant hvordan den anden glitter ser ud ovenpå sort - tror jeg vil eje den, udelukkende for at lægge ovenpå sort :-p

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. hehe ja det har du da ret i :P

Sussi

Send en kommentar