søndag den 28. april 2013

Årets trend 2013 - tekstur.

Jeg har samlet hvad jeg kunne finde af neglelak med tekstur og der er efterhånden en del mærker, der har lavet deres egen variant. De findes i alle prisklasser, så alle har mulighed for at prøve. 

 Barry M - Textured Effect. Fås indtil videre i 4 farver og koster 4 pund stk og 12 pund pr forsendelse i Barry M's webshop. På Asos koster de 36 kroner stk og fragten er gratis.

 China Glaze - Texture. Fås i 6 farver og koster ca 5 dollars stk på Ebay + fragt.

 Nails Inc - Leather Effect. Fås i 3 farver og kan købes på BeautyBay til 104 kroner stk og gratis forsendelse.

Zoya - PixieDust. Fås i 6 farver (flere på vej) og kan købes på Ebay til ca 9 dollars + fragt.


Milani - Textured Creams. Fås i 6 farver og kan købes hos CherryCulture til 5 dollars stk. + fragt.

OPI - Liquid Sand. Fås i mange farver og der kommer nye til hele tiden. F.eks Bond Girls kollektion, Oz kollektion og Mariah Carey kollektion (billede). Oz og Mariah Carey kan købes på BeautyBay til 95 kroner stk. Gratis Fragt. Bond Girls kan købes på Ebay.com til ca 7 dollars + fragt.

Orly - Megapixel FX. Fås i 6 farver og kan købes på Ebay til ca 6 dollars + fragt.

Kiko - Sugar Mat.  Fås desværre kun i butikker i England, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Portugal. Men skal du en tur over grænsen kan du hamstre dem :D De koster ca 50 kroner stk. og fås i 16 farver. Suk

Det var hvad jeg kunne støve op, men jeg er sikker på, at flere mærker vil lancere deres version af tekstur neglelakken, da det helt klart bliver TRENDEN i år.. :D

Sussi

1 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om tekstur-trenden, tror ikke jeg bryder mig om den. Var lige ved at købe Carey minisættet, bare for at indlemme den i samlingen, men stoppede så op og tænkte at det egentligt er noget pjat, når nu jeg ikke rigtig brød mig om nogen af dem. Leather effekten lyder dog interessant. :)

Send en kommentar