mandag den 8. april 2013

Inspiration til dine sommer negle.

I dag har jeg været en tur på Etsy.com og fundet en masse lækre lakker til dine sommer negle. Mums.

screenshot fra etsy.com
Lush Lacquer er en af mine absolut favoritter på Etsy.com og de er lige kommet med de skønneste neon lakker med neon glitter. Jeg har selv bestilt Clowning Around samt 2 andre jeg ikke lige kan huske :P Men de er på vej til mig! Det er en god ide at vælge 3 mini flasker, for så kan man både holde sig under de 80 kroner og prøve lidt flere lakker. Det er jo ikke billig fragt fra Etsy.com.

screenshot fra etsy.com

Franken Frosting er et mærke jeg ikke kender, men da jeg så flaskerne og ikke mindst farverne, tænkte jeg, at de skulle da med på min liste. Pasteller og neon farver er jo klare sommer favoritter og her er der masser af slagsen.

screenshot fra etsy.com

Er man til duochromes, så kig forbi Indigo Bananas. Jeg faldt dog for den elektriske blå Klein Trink Wasser øverst i højre hjørne. Mums. Udover disse mini lakker, laver de også alm størrelse. Jeg viser bare de små, da jeg altid køber dem frem for de store. Jeg når alligevel aldrig at bruge en hel flaske.

screenshot fra etsy.com


Jeg har altid ønsket at prøve lakker fra the Hungry Asian, men der har altid været andre der trak mere. Måske man skulle kigge på de her pasteller. De har også både små og store flasker og det synes jeg er et plus.

screenshot fra etsy.com

Neener Neener Nails har jeg heller ikke hørt om før, men da jeg kiggede butikkerne igennem på etsy.com faldt jeg over udsalget på denne side. Der er lidt for enhver smag med både glitter og neon og pasteller.


screenshot fra etsy.com


Pretty & Polished er endnu et af mine favorit indie mærker fra etsy.com. I år har de lavet noget så fantastisk som farveskiftende neglelak! De bliver påvirket af kulde/varme, så der kræves ikke sollys for at få dem til at skifte. Man kan se i shoppen hvordan hver enkelt neglelak skifter. Jeg vil ha!


screenshot fra etsy.com


I den dyre ende har vi Cadillacquer. Jeg er vild med deres glitter og farve kombinationer trods prisen.


screenshot fra etsy.com


Starrily er hoppet med på vognen med glow in the dark neglelakken Kryptonite, men jeg er faktisk mere imponeret over Pop Tart og Spring Fling, som har bar glitter i. Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om det, men synes at de bruger det på en fed måde her. Det ligner nærmest græs.Det var alt for i dag, husk at deltag i vores giveaway (link øverst under banneret).

Sussi

10 kommentarer:

SANNE sagde ...

Lush Laquer og Pretty & Polished er oså på min favoritliste, de andre må jeg klart kigge nærmere på. Der er mange flotte farver.

MichellesModeslam sagde ...

Åh, jeg DÅNER ved synet af så meget pæn neglelak på én og samme gang! <3

Anja Sand Bjerre sagde ...

Hvordan gør jeg sådan helt praktisk, hvis jeg vil have de minilakker fra L.L.? Jeg har puttet selve tilbuddet i kurven, men hvordan ved de, hvilke tre farver, jeg ønsker?
Og hvordan foregår det der paypal-halløj?:)
Knus fra en newbie ;)

Sandra sagde ...

Har sat 2 mini lakker i kurven, men med fragt vil det koste 110 kr, hvordan får du det til under 80kr for 3 mini lakker? :o

ablondemess.dk

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej tøser... Hvis i vil købe 3 minilakker fra lush lacquer finder i der hvor der står "pick 3 mini...." Og så i kommentarfeltet når man har trykket køb der skriver man hvilke minier man vil ha. Har gjort det flere gange. Sig endelig til hvis der er flere spørgsmål.

Mht paypal. Det er en sikker måde at betale på så sælger ikke får dine kontooplysninger. Man vælger betal og så bliver man videreført til paypal hvor man logger ind og betaler. Har man ikke en paypal konto skal man først oprette det.

Sussi

Anja Sand Bjerre sagde ...

Ok - tusind tak, Sussi! :) Nu har jeg prøvet at skrive i kommentarfeltet og trykke "køb" - så får vi se, om der om et par uger kommer et par lakker til mig ;) Kommer det med post danmark, GLS, eller?
Har for øvrigt bestilt Neon Lights, Green Genie og Clowning around - synes de er SÅ fede :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

De kommer med post danmark. De gir dig besked når de sender pakken. Altså L L :D

Sussi

Sandra sagde ...

Har valgt billede med "pick any 3 mini bottles", men det bliver jo ikke under 80kr, er det mig der gør noget forkert? :/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sandra.. Nej det bliver 87, men jeg er dog aldrig blevet taget :D

Sussi

SANNE sagde ...

Man blir alm.vis ikke taget når det blir sendt i konvolutter.
Sussi, vil bare lige sige at du er smadder tarvelig! Nu fik jeg brugt penge igen! :)

Send en kommentar