torsdag den 16. maj 2013

Anmeldelse: Appeal4 del 1.

Vi har været så heldige, at få fingrene i 6 lakker fra Appeal4. Måske I har hørt om mærket, men vil da lige fortælle om det. Appeal4 er et dansk eget mærke, som går meget op i kvalitet og dyre velfærd bl.a. Deres lakker er 3-free og ikke testet på dyr. Bag mærket står Kirstine (og Mikkel) som før var en del af By K, som nogle af jer måske kender. I kan besøge dem og se masser af skønne billeder af lakkerne her.

Kirstine har sendt os 6 lakker til test og vi har glædet os til at prøve dem. Jeg vil vise jer 3 af dem i dag.

Fra venstre: Tropical Crazy, Pink Torn, Cuckoo Pint Blue.


 Tropical Crazy - Den mest besværlige at tage af igen og hvilken en prøvede jeg først? Ja, denne her :P  Endte med at have masser af glitter i neglebåndene, men nok om det. Denne her minder mig meget om Deborah Lippmann's Mermaid Tears bare uden de blå glitter stykker i. Også i konsistens, men det er nok fordi det er samme type neglelak. Lakken er en anelse tyk og man skal have lidt tålmodighed med den, men når først den kommer på, så er det jo det hele værd. Den var en smule uvenner med min Seche Vite toplak, den trak nemlig i lakken. Det kan man se på langemanden.
 Pink Torn - en skøn bubblegum pink farve. Ved første lag virkede den næsten som en jelly lak, men den fik en mere creme agtig finish efter 2. lag. Den var super nem at arbejde med og jeg synes næsten det var synd at komme toplak på, for den var så shiny i sig selv. Penslen i Appeal4's lakker er rund, men det er også min favorit. Jeg vænner mig aldrig til de brede pensler. Er sikker på at denne farve pink vil se fantastisk ud på brun sommer hud :D
Cuckoo Pint Blue - meget fjollet navn :P Men hold nu OP hvor er jeg vild med denne farve. Må også indrømme, at det var den jeg glædede mig til at prøve allermest. Det er ikke fordi det er en blå farve, men også fordi den har en nuance som jeg ikke ejer endnu (og det er godt gået Kirstine!) jeg HAR tjekket mine swatch sticks :P Den var lige som Pink Torn en drøm at påføre og den havde også den lækre dybe jelly agtige finish som bare skinner, selv uden toplak. Mums.

Alt i alt er jeg ret imponeret over farver og kvalitet. Trods den lidt tykke, men sådan er det med den slags folie lakker. Jeg vil over de næste par dage teste holdbarheden og skrive lidt om den i del 2. Jeg glæder mig til at prøve de 3 næste lakker hvor der er også er lidt for enhver smag.

(disse lakker er sendt til os til test fra Appeal4)

Sussi

4 kommentarer:

Simone sagde ...

når I tester lakker, kunne I så ikke skrive hvor mange lag I lægger?

kh
Simone

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Vi lægger altid 2 med mindre der står andet.

Sussi.

Krummes krummelurer sagde ...

Elsker bare lakkerne fra APPEAL4 - de er super nemme at lægge, dækker godt og der er så mange fine farver :-)

Monica Michela Thorsager sagde ...

Ejer selv 5 lakker fra dem, de er virkelige lækre!

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Send en kommentar