onsdag den 22. maj 2013

Anmeldelse: Mine negle.

I dag vil jeg anmelde mine egne negle og fortælle jer lidt om dem og der kommer naturligvis pinlige billeder. 


Neglene på venstre hånd - dette er mine testnegle. For det første så er jeg, ligesom alle andre højre håndede personer, bedre til at styre min højre hånd. Derfor bliver resultatet, når jeg fx laver nailart/negleart betydeligt bedre på venstre hånd. For det andet, så er neglene også altid pænere der, netop fordi den ikke bliver brugt til lige så mange dumme ting som højre hånd. Har desværre den dårlige vane at bruge neglene på højre som redskaber. Ja jeg burde vide bedre! Desværre knækkede min lillefingernegl for en uge siden, men den er på vej ud. 

Min negleform er sådan squoval. Altså en mellemting mellem square/firkantet og oval. Har valgt den så den komplimenterer min negleseng (der hvor neglen gror ud fra og sidder fast). Den er også forholdsvis nem at holde og jeg elsker nemt :P Jeg ville dog ønske at jeg kunne holde dem længere og har et par ideer til at styrke dem. Bl.a med gellak og Rejuvacote. 


Neglene på højre hånd - ja her var så det pinlige billede (lidt med vilje for at vise jer hvor forsømt de bliver). Jeg er rigtig dårlig til at tage mig af dem, de stakler. Og nu undrer I jer måske over om jeg ikke har neglelak på indimellem tests til bloggen? Jo, men ikke altid. Der er desværre ikke altid tid til at male begge hænder når jeg er færdig med at teste til bloggen. Det var dengang man ikke boede 1 time med tog fra sit arbejde og ikke havde en 2 årig. Ja undskyldninger har jeg mange af. Jeg bruger ca 1 aften/dag om ugen nu, hvorimod jeg førhen kunne bruge hver aften til at nørde neglelak. Det er Nye og hårde tider desværre. 

Som jeg skrev før, så er neglene på min højre hånd kortere da de lider under mit hårde regime som slaver, men jeg prøver at holde dem i nogenlunde form. Jeg håber at mit nye projekt "Red Sussi's Negle" kommer til at hjælpe og at næste gang jeg anmelder mine negle, vil kunne vise jer nogle længere og pænere negle. 

Sussi

5 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Gellak hjælper virkelig meget! :-)

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Majbritt L. sagde ...

Sikke flotte naturlige negle! Misundelse! :o)


- http://nailartbymdl.blogspot.dk/

SANNE sagde ...

Glæder mig til at høre mere om redningsprojektet. :)

Negle Lir sagde ...

Psst, neglesengen er hele den lyserøde flade, hele det stykke neglen sidder fast på fingeren. Så mon ikke du mener at du har valgt negleform der matcher dine neglebånds form :)
Jeg synes nu slet ikke du har noget at skamme dig over med de negle. Flot lang naturseng så for mig gør det ikke noget der ikke er så meget tip/fri kant :)
De er selvfølgelig pænere med lak!!!! :-p
Jeg kigger også nogle gange på mine negle og tænker "wow, de skulle næsten vises på bloggen". Det er et lille mirakel hvis jeg overhovedet har lak på begge hænder!! Det har jeg faktisk lige nu, men på venstre er 4 af neglene brugt til lige hurtigt at se 4 andre farver på. Så de ligner virkelig jerusalems ødelæggelse (overvejer nogle gange at google det, for jeg faktisk slet ikke hvordan det ser ud - er det grimt? Rodet?) men så udøver jeg lige lidt magi ved neglebordet, knipser et par billeder og lægger ud i æteren, og ingen har den fjerneste idé hvor miserable mine negle så ud en time forinden :-D

Negle Lir sagde ...

Tsk naturseng=negleseng

Send en kommentar