fredag den 3. maj 2013

Fælles Fredag: Blåt er godt.

Dette er første indlæg i Fælles Fredag. Fremover vil fredag betyde udfordringer, som vi bestemmer i Fælles Fredag gruppen på Facebook. Alle med en blog kan være med (det behøver ikke være en blog om neglelak), det eneste man skal gøre er, at skrive til faellesfredag@gmail.com med sit navn, mail man bruger på facebook (til invitation) og den blog man ønsker at deltage med.

Nu til dagens indlæg... Blåt er godt! Jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle vælge, så jeg prøvede lidt forskelligt. Så I får hele 3 blå lakker i dag! Ja jeg er gavmild :D

Den første er OPI - Get your number, en af de første Liquid Sand lakker, som var i Mariah Carey kollektionen. Jeg fik minisættet af min mand :D Jeg har kommet en mørkeblå neglelak under, for ikke at skulle bruge så mange lag. Jeg synes desværre at den tager forevigt at tørre, så flere steder fik jeg finger aftryk i lakken.

Den næste er Maybelline - Ocean Blue, som jeg fandt i Rema100 for et par år siden (og stadig ikke har prøvet før nu). Den har et lilla skær i flasken, som man lige kan ane på neglene. Den er super fin i sollys, men en anelse gennemsigtig, så den kræver 3 lag.

Den sidste er absolut min favorit. Foxy Paws - I'm Blue! Håndlavet af danske Charlotte og kan købes her. En super lækker dyb blå holo neglelak. Den har endnu mere lækker holo, end man kan se på billedet, solen nåede bare at smutte om bag en sky, da jeg tog billedet. Lover, at lave et helt indlæg med lakken :D

Så nåede vi til vejs ende. På næste fredag er temaet: Blomster! Så kig forbi igen til lidt forårs inspiration.

Herunder er en liste over de andre bloggere som er med i Fælles Fredag.

6 kommentarer:

AMnegle - nailpolish blog sagde ...

Haha ej hvor sjovt med dit valg af lakker :-)
Lige nu har jeg selv Get your number på og Maybelline lakken bruger jeg i min fælles fredag post. Og Foxy lakken bestilte jeg i onsdags :-)

lauriestrode sagde ...

Haha, vi er vist allesammen bidt af blåt - jeg har også I'm Blue på vej til min samling :D. Og det der med lakker som står i flere år...det kender jeg godt :D.

Mette sagde ...

Nu har flere steder set I'm blue, og jeg er jo nødt til at have den! Den er så flot ^_^

MalenePetersen sagde ...

jeg er nødt til at have I'm blue.. den er jo fantastisk!!!

maibritt sagde ...

jeg har også kun den lille af get your number og tak for tip så man ikke bruger for meget af den - for den er virkelig læks. Im blue må jeg nok melde mig i koret og sige: MÅ HA!

Monica Michela Thorsager sagde ...

Sindsyg flotte lakker!

http://mmonicamichela.blogspot.com/

Send en kommentar