mandag den 6. maj 2013

Mildhpressbeauty Event, Neglelak Nyheder fra Mavala, Sally Hansen, Rimmel og CiatéSå er jeg lige kommet ind ad døren efter et rigtig hyggeligt negle-event hos Mildhbeautypress. Der var neglelak i lange baner, og lagt op til at man bare kunne slå sig løs og få prøvet en masse af de nye lækre produkter fra blandt andet Ciaté, Sally Hansen, Rimmel og Mavala.
Sussi og jeg havde snig prøvet de nye sæt fra Ciate Chalkboard Nails og Colourfoil Manicure, dem skal I nok få lidt mere at høre om når vi får lavet indlæggene færdige, men der er også et par billeder i dette indlæg.


Som altid var det rigtig hyggeligt at se hvad der kommer til at ske inden for de forskellige mærker, og generelt er Sussi og jeg bare vilde med meget neglelak samlet, så det var en ren fest for os.

Der blev prøvet kræfter med forskellige typer manicure, alt fra mine forårsblomster fra den anden dag til Saran Wrap, som Sussi engang har vist.

Forårsblomster

Saran Wrap

Noget af det vi kiggede mest på, er de nye limited Ciaté Colourfoil Manicure, de fåes i 3 sæt, med forskellige folier og en af Ciatés paint pots. Vi har tidligere prøvet folie, men det er efterhånden længe siden, men nu hvor vi kan se at Ciaté bringer det tilbage, undrer vi os over hvorfor, vi ikke har brugt det mere.

Sussi har leget med Very Colourfoil Manicure hjemmefra og medbragt til eventet

Maja har leget med Chalkboard Nails hjemmefra og medbragt til eventet

Vi tog en hel masse billeder, så i rigtig kan få et indtryk af hvor meget neglelak der var, og se lidt af de nyheder der kommer.
I må endelig skrive hvis I har spørgsmål til produkterne, så skal vi straks finde et svar til jer.1 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg glæder mig helt vildt meget til Ciates tavlelak. :)

Send en kommentar