fredag den 28. juni 2013

Fælles Fredag: gradient med texture.

Gradient med China Glaze Texture lakker: Of Coarse! og Bump & Grind.


Dagens Fælles Fredag tema var Gradient eller Ombre og jeg har altid lavet ombre når valget mellem disse har været der, så denne gang synes jeg, at det var på tide med en gradient. 

En gradient/graduering er en manicure hvor man på selve neglen går fra 1 farve til en anden. Det kan også være 3 farver. 

En ombre er en manicure hvor man maler hver negl i 1 farve, men fra mørk til lys nuance.. Man går fra en fx en lys lilla på lillefingerneglen til en mørk lilla på tommelfingerneglen. 

Hvis neglene har forskellige farver er det en Skittle manicure.


Jeg har brugt 2 lakker til dagens gradient. Begge lakker er fra China Glaze og er de fine nye Texture lakker. Texture lakker er neglelak der tørrer så det ligner groft sandpapir. Der kommer en tekstur i lakken og derfor behøver man ikke komme toplak på, da det lissom ødelægger konceptet. Tekstur lakkerne holder generelt også længere end alm neglelak (synes jeg).

Disse hedder Of Coarse! (den blå) og Bump & Grind! (den koralrøde - den ser desværre lidt lyserød ud i regnsvejrslyset). Jeg har dog taget Bump & Grind på alle negle efterfølgende og vil sidde og vente på, at solen kommer frem.. (sådan da - det tar nok en dags tid, så i mellemtiden vil jeg vente mens jeg laver andre ting).


Jeg har købt mig en Duri - Rejuvacote, for at forhåbentlig kunne komme mine evigt knækkede negle til undsætning. Jeg er træt af, at hver gang de lige er vokset ud allesammen, så knækker der en eller to. Har ikke tålmodighed til at komme gel polish på. Kryds fingre for at det virker...

Husk at kigge forbi de andre skønne tøsers Fælles Fredag indlæg. 

Sussi


5 kommentarer:

Mette sagde ...

Hvor er det en fin måde at bruge texture lakker på :D Jeg har stadig lidt blandede følelser men texture lakker, men det her ser ret interessant ud ^_^

Maria Olesen sagde ...

Virkelig lækre farver og interessant, at gøre det med texture lakker :)De er blevet flotte :)

Kuchen sagde ...

jeg må have den coralrøde, den er virkelig flot til dig og fedt at de kan give en lilla overgang, de kunne jo godt have været for dækkende til det men det ser virkeligt godt ud:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak tøser..

Amalie - Jeg tror, at jeg vil komme den røde på tåneglene. Jeg plejer altid at have sort eller lignende på dernede, men tror jeg vil se hvordan de ser ud med lidt farve og tekstur..

Sussi

Unknown sagde ...

Hvor ser det bare godt ud - virkelig lækker kombination. Jeg må have flere texture lakker :-)

Send en kommentar