torsdag den 25. juli 2013

Anmeldelse: Matas Ekspres Neglelakfjerner..



Matas har været så venlige, at sende mig et eksemplar af deres nye Ekspres Neglelakfjerner, så jeg har naturligvis testet den for jer. Jeg har prøvet Depend's tilsvarende produkt, men har kun den til at sammenligne med.

Ekspress Neglelakfjerner er en bøtte med skruelåg udstyret med en sort svamp og Matas neglelakfjerner med glycerin (den blå). Ideen med denne type neglelakfjerner, er at man kommer sin negl (og finger høhø) ned i hullet i svampen og ved at dreje og løfte fingeren kommer neglelakken af. Det samme man ville gøre med en vat-rondel .

Fordele ved konceptet:
-Man kan fjerne neglelakken på 1 negl uden at man får vat/neglelakfjerner på andre negle.
-Man kan komme mere neglelakfjerner i når den løber tør.
-Man behøver kun bøtten når man er på farten. Ikke både vat og neglelakfjerner.
-Holdbarheden af svampen svarer til en del vat-rondeller.

Ulemper ved konceptet:
-Fjerner man glitter neglelak i bøtten vil glitteret sidde fast i svampen.
-Svampen kan med tiden blive en anelse ulækker.
-Svampen smuldrer en anelse når man fjerner neglelak med glitter.

Test:
Først og fremmest er jeg ikke helt vild med duften. Matas neglelakfjerner er uden parfume og havde ikke troet, at jeg skulle synes dårligt om det. Tror bare at man skal vænne sig til duften og være glad for manglen af parfume. Selve bøtten synes jeg er en anelse høj (der hvor låget skrues på og jeg rammer kanten mellem lillefinger og ringfinger). Genialt at lave svampen sort (modsat fx Depends' hvide svamp), så ser den ikke lige så nusset ud når den har været brugt en del gange med fx mørk neglelak.
Da jeg testede neglelakfjerneren havde jeg 2 lag Essie - Naughty Nautical og 1 lag China Glaze - Of Coarse! tekstur neglelak, som er lidt sværere at få af i forhold til alm neglelak. Normalt ville jeg tage en vat-rondel med neglelakfjerner og presse den mod neglen i op til 20 sekunder, så neglelakfjerneren kan opløse neglelakken bedre inden man begynder at "skrubbe". Det samme gjorde jeg med bøtten. Holdte neglen i bøtten i 15-20 sekunder før jeg begyndte at dreje/bevæge den i svampen. Som I kan se på billede 3 var det ikke nok til at fjerne tekstur lakken, men 20 sekunder mere og al lakken var væk.

Mening:
Hvis man kan se bort fra duften og at svampen smuldrer, så er jeg ret tilfreds med produktet. Jeg synes helt klart at fordelene ved produktet overskygger de få ulemper. Matas Ekspress Neglelakfjerner kan købes i alle Matas butikker samt i deres online shop. Prisen er 50 kroner.

Der findes en del andre mærker, der har lavet et tilsvarende produkt. Udover Depend findes der fx, Maybelline, Sally Hansen, Sephora.

(produktet er tilsendt til anmeldelse)

Sussi

10 kommentarer:

Jeanette Henriksen sagde ...

Jeg har selv en fra fakta som kostede 25 kr.. og den findes også i kvickly... den gør også arbejdet ret godt, men lugter også forfærdeligt... synes det er en fed måde at fjerne neglelak på... vil også prøve den der fra matas en dag.. man kan jo altid bruge en lækker duftende creme bagefter.. :)

Jeanette Henriksen sagde ...

http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2013/06/smart-neglelak-fjerner.html

Anonym sagde ...

Sjovt, den fik jeg også lige smidt på bloggen i dag :) Med meget lignende billeder faktisk.
Lugten generer mig faktisk ikke, nærmere den fedtede konsistens. Fedter alt omkringliggende til synes jeg. Kender kun Sephoras, den synes jeg er ligesådan. De andre mærker du nævner, er de ligeså olierede?

The World of Purple sagde ...

Jeg har en fra Netto til en 20'er, den er virkelig noget være møg ! svampen er alt for blød til at man kan komme til at dreje neglen på vattet.

Simone sagde ...

Jeg har også denne fra matas. Svampen smuldrer, hvilket irriterer mig, men jeg overlever nok. Dog vasker jeg hænder mellem hånd 1 og 2, da jeg synes den fedter alt for meget. Det eneste man kan lugte er glycerinen, men det er en vanesag, jeg kan ikke lugte det mere.
Jeg har prøvet at fjerne Lush Lacquer: clowning Around,og det klarede den faktisk rigtig godt, uden at svampen gik mere i stykker af det, så den virker holdbar nok, så længe man er forsigtig :)

Janni Iversen sagde ...

Marie: Jeg har ganske ikke prøvet disse dåseprodukter, men tror alligevel nærmere den fedtede konsistens skyldes at formularerne er acetonefri og med stor sandsynlighed også alkoholfri og/eller tilsat et eller andet form for fugtgivende produkt, for at forhindre udtørring af neglene - det er der der fedte :)

// Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Det er rigtigt at den fedter lidt men det er pga den tilsatte glycerin. Man er nød til at vaske eller afspritte sine hænder og negle inden brug af neglelak.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg er rimelig sikker på, at der er parfume i denne neglelak fjerner.. Det er vidst kun neglelakfjerneren med rødt låg fra matas, der er uden.
Men rigtig god anmeldelse, rart at vide, hvad man kan forvente. Er vild med jeres blog :)

Anonym sagde ...

Ville du/i købe den igen eller købe en anden? (Spørgsmål til alle det har prøvet)

Derudover har jeg et andet lidt underligt spørgsmål, men hvad synes i om piger med korte negle og neglelak? Har ikke de længste negle da de flækker bare jeg kigger på dem men min passion for neglelak er større end enorm så vil så gerne bruge det, men er det et no go? (Har været neglebidder i omkring 17 år:/) så neglene er ikke de kønneste :/

Mvh Pernille

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Pernille... Jeg tror jeg vil købe en flaske neglelakfjerner af samme slags og hælde over i når den er tom. Matas har været smarte at bruge en neglelakfjerner i dåsen som de sælger på flaske. Så hvis ikke svampen er ødelagt så kommer jeg nyt i. Men tror godt jeg ville købe en ny hvis svampen blev ødelagt.

Mht korte negle, så har vi også ind imellem korte negle og det er der da ikke nogen skam i. Så længe de er pæne og flot klippede/filede så kom al den lak på du har lyst til. Jeg døjer også med knækkede negle desværre. Men det går nok :D

Sussi

Send en kommentar