fredag den 26. juli 2013

Fælles Fredag: Mønster

Så fik jeg endelig ugens Fælles Fredag indlæg op. Jeg har kæmpet med at nå det hele dagen. Der er hele tiden kommet noget i vejen. Først en 20 km lang cykeltur med familien. Dernæst et nødindkøb af badeblebukser til datteren, da jeg ikke kunne finde de gamle og vi skal i BonBonLand i morgen. Så aftensmad, tøjvask, og så ville datteren ikke sove.. puha. Så lokkede manden med et par afsnit CSI (hvor jeg dog imens fik taget disse Nail Polish Strips på fra Sally Hansen). Til sidst fik jeg snuppet et par billeder med min iphone og fixet dem lidt.. Åh og vi skal tidligt op i morgen.. eller skal jeg sige i dag (om 4 minutter - i skrivende stund - nu 3).

Sussi

3 kommentarer:

Kuchen sagde ...

Dem så jeg på tilbud idag. Jeg overvejede at købe dem, men synes squ sådanne hel-stickers er trælse at lægge på, men jeg har også så smalle negle så jeg bliver altid nødt til at klippe dem til. men de der flotte ud på dine negle.

Anonym sagde ...

Jeg savner lidt Info omkring det i får lavet :) kunne i ikke bruge lidt tid på at fortælle om produktet og hvordan det er at arbejde med? :) mvh

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym. Jeg har anmeldt produktet før og havde ikke lige tid til at skrive så meget.

Finder lige et link til det andet indlæg.

Sussi

Send en kommentar