fredag den 19. juli 2013

Fælles Fredag: Sommer manicure.


Så er det blevet fredag igen og tid til endnu et Fælles Fredag indlæg. Dagens emne er dog et af de lette. Jeg kunne vælge mellem en Sommer Manicure eller en Sommer Pedicure. Og fordi jeg lige nu befinder mig i Berlin, så har jeg lavet dette indlæg på forhånd. Jeg har valgt en holo manicure fordi, holo og solskin er det perfekte match.

Som base har jeg lagt 2 lag Essie - Blanc men det var mest fordi jeg troede, at baggrunden skulle være hvid. Jeg om bestemte mig og lagde 2 lag Fnug - Psychedelic ovenpå den hvide, heh. Til prikkerne har jeg brugt 2 lakker fra mærket Perfect og de har vist kun numre (som jeg ikke lige kan huske). Jeg har købt dem hos BeautyCosmetic.biz - klik her. De koster ca 1.50 dollar. Siden er fra Bulgarien og ligger dermed inden for EU, hvilket betyder INGEN grænse for hvor meget man må købe. Eller der er INGEN toldgrænse :D Man kan vælge at se priserne i dollar eller euro.

Vi ses (når jeg er hjemme igen med kufferten fuld af Kiko, Essence, Catrice, P2, Manhattan og andre lækre lakker).

Sussi


5 kommentarer:

Kuchen sagde ...

det der er røvfedt Sussi! Tager hatten af, det havde jeg squ ikke selv tænkt på:) må da få mig nogle flere holoer. Er også vild med farvevalget

Sardrup sagde ...

Hvor ser den mani fin ud - bare ærgerligt at man ikke rigtigt kan se den smukke holo på billedet, men sådan er det med de holo-lakker (umulige at fotografere). Men super god ide med holo prikker - det må jeg prøve en dag :-)

Heidi Winther sagde ...

Prikker og holo - det er jo win-win! :-)

Mangler I ikke links til de andre neglenørder? ;)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak for de søde ord tøser. Jeg tror vist jeg vil prøve en anden dag med nogle andre farver. Måske ville dette se fedt ud på tåneglene i sommersolen.

Heidi.. Jo, jeg havde glemt det, men er først nu kommet hjem fra Berlin, så jeg kunne rette det :D

Sussi

SANNE sagde ...

Nøj hvor fint. Den må jeg efterligne, og jeg skal lige se nærmere på den bulgarske side. :)

Send en kommentar