mandag den 15. juli 2013

Tilbud: Et kig i ugens tilbudsaviser..


Matas har i denne uge en gratis gave (Express Neglelakfjerner) hvis man køber 2 valgfri produkter fra L'oreal. Og man kan jo sagtens købe 2 neglelakker ;P

Kvickly har fået et parti Nicole by OPI hjem og man kan få dem til 59,95 stk. Værd et smut forbi sin lokale Kvickly. Desuden er der Cutex neglelakfjerner til 20,- Bruger det ikke selv, så jeg kender ikke kvaliteten...
Matas har også udvalgte Sally Hansen lakker til halv pris. (en sød læser ved navn Camilla gjorde mig lige opmærksom på dette tilbud - Tak )

Sussi

7 kommentarer:

Louise sagde ...

Cutex er min yndlings lakfjerner, den er klart anbefalelsesværdig!

Kuchen sagde ...

jeg synes cutex stinker og er vildt dårlig i forhold til matas' neglelakfjerner. den er næsten ligeså god som acetone
Desuden hvis man er en person der putter hænderne meget i munden så efterlader cutex en horribel smag, der er matas helt neutral.

Monica Michela Thorsager sagde ...

Cutex er rigtig god synes jeg, det er den eneste neglelakfjerner jeg bruger :-)

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

SANNE sagde ...

Og Matas har deres udmærkede neglelakfjerner til halv pris. Jeg har lige købt to. :)

Anonym sagde ...

Matas har også lige haft (de har måske stadig) tilbud på Sally Hansen Fast & Gentle Polish Remover for bare 50 kr. for en stor flaske (kan ikke huske ml. antal). De har en i lyserød uden accetone og en i blå/grøn. Jeg har sidstnævnte og elsker den! Den er effektiv og har selvom der accetone i (som tit stinker), så dufter den faktisk godt pga. parfumen, der er tilsat. Det er ikke for meget, men tilpas og får det til at føles mere eksklusivt. Og så står der på flasken at den også er fugtgivende.

Mette K sagde ...

Cutex bruger jeg også, den er ganske fin!

Du kunne også samle lidt flere tilbud næste gang, så man har en større liste - selvfølgelig blot en ide som også kræver lidt mere arbejde :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Mette.
Nu er dette indlæg fra sidste år og jeg ved ikke helt hvad du mener med at jeg skal have flere med. Jeg tog de reklamer for den pågældende uge.

Mvh Sussi

Send en kommentar