torsdag den 4. juli 2013

Vinylux Fra CND - Anmeldelse

Så har jeg haft tid til at prøve et par af de lakker, jeg modtog fra CND. Det særlige ved disse neglelakker er, at det skulle holde 7 dage, forudsat man bruger deres særlige toplak sammen med lakkerne. Det er jo fantastisk, det er ikke mange lakker som kan det (jeg har et eksperiment kørende, så I skal nok få en update om hvordan det går).

De er lavet i 62 farver, så der skulle gerne være noget for en hver smag ;) Mange af farverne matcher dem de har til Shellak, det kan jo være en fordel hvis man ikke lige kender en som laver CND shellak men havde forelsket sig i en af deres farver, så kan den nu fåes som almindelig neglelak.

Derudover er lakkerne fri for flere af de mindre gode kemikalier, der i blandt formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater. Den slags er jo ALTID en fordel, så man undgår alt for meget kemi.
Det er rigtig positivt at man ser at flere og flere af mærkerne skærer ned på mængden af deres kemikalier, det gør også at man som gravid kan pynte sine negle, uden at være plaget af alt for dårlig samvittighed.

Lad mig også lige huske at nævne priserne, da det jo også er ret væsentligt.
Neglelak: 125,-
Toplak 125,-
Så den ligger i samme prisniveau som OPI og Essie hvis de købes i Matas.

Men I skal da også lige se de lakker jeg har prøvet der fra.

Tinted Love:
Antal lag: 2
Farve: Cerise
Base: Creme
Mening: Faktisk var den næsten helt dækkende efter bare et enkelt lag, men for billedernes skyld lagde jeg et ekstra for at være helt sikker på at der ikke var nogen helligdage. Den er meget nem at arbejde med, og jeg var slet ikke nødt til at dyppe penslen igen før jeg skulle lægge andet lag på, så den er utrolig farvetæt.Rubble:
Antal lag: 2
Farve: Lys grå-brun
Base: Creme
Mening: Igen skulle der kun to lag til for at være helt dækkende, det er så lækkert når lakkerne ikke skal have særligt mange lag for at man har den farve som der er i flasken. Det her er endnu en klassisk lak, som jeg ville kalde kontor-lak, fordi den er rigtig godt egnet til at bruge når man er på arbejde.

- Maja

1 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Kan man også få en i farven Cake Pop? :-)

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Send en kommentar