onsdag den 21. august 2013

Kiko: Sugar Mat Trio


Dagens neglelak er fra Kiko og er deres udgave af tekstur. De hedder Sugar Mat og fås i mange farver, både creme (som jeg viser i dag) og med glitter. Jeg købte disse i Kiko butikken i Alexa centeret i Berlin (tæt på Alexanderplatz). De var sat ned til 1,50 euro stk, så der kom en håndfuld i kurven. (ja de havde kurve i butikken). Kiko har også andet makeup og masser af andet lækker neglelak.

Glæder mig til min shoppingtur til London i november, der har de nemlig også et par Kiko butikker!

Test:
De kræver 2-3 lag, da de er en anelse tynde. Ikke selve neglelakken, men man kan se neglen igennem. De tørrer hurtigt og holder fantastisk. Jeg bruger aldrig toplak på disse tekstur lakker, da jeg synes det ødelægger ideen med dem. Man vænner sig til at de er en smule ru i overfladen, det er dog ikke så meget at man hænger fast i ting/tøj osv. Jeg har købt endnu en farve, en teal, som jeg viser jeg en af dagene.

De farver jeg har brugt hedder: 634 (lyserød), 635 (lilla) og 636 (grøn).

Som I kan se på det store af billederne kan man se begge mine hænder. Det er fordi jeg har fået et stativ til mit kamera og bruger selvudløseren selvfølgelig. Nu bliver det sjovere at tage billeder..

Sussi

2 kommentarer:

Katrine Mørk sagde ...

Der er kun Kiko i de to westfield centre i London :) Men tror nok der åbner en på Regent street også, ved dog ikke om det er inden november :)

Hanne V sagde ...

Det er godt nok nogle lækre farver :-)
Jeg ved dog ikke helt, hvad jeg synes om teksturlakker, men de skal nok prøves af på et tidspunkt.

Tak for kigget.

/Hanne

Send en kommentar