tirsdag den 19. november 2013

Anmeldelse: Barry M - Sequins


Jeg er blevet bedt om, at lave en anmeldelse af disse 3 Barry M lakker af en af vores læsere Gry. Hun sagde, at hun havde disse og hvis jeg ville anmelde dem, ville hun sende dem til mig gratis.... SÅ "glad" var hun for dem og syntes at de bare MÅTTE anmeldes.

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg har flere Barry M lakker og er meget tilfreds med dem. Det er creme lakker og Barry M er generelt lidt på den tykke side og er især gode til stamping. Jeg bruger tit min Barry M - Bright Purple neglelak, fx. Jeg glædede mig til at finde ud af hvor slemme de nu var, selvom Gry eftertrykkeligt havde skrevet, at de var meget slemme. Jeg tænkte.. pff lad det komme an på en prøve..

(Indsæt smiley der besvimer og slår hovedet ned i gulvet)

Nøj, føj for noget L O R T. Læs videre...

Jeg ved seriøst ikke hvad der er sket for konsistensen i disse glitter lakker. De ser jo absolut lækre ud, og de er en billig udgave af de fantastiske Sprinkles lakker fra Nails Inc. , men nøj hvor blev jeg snydt.

Først var de umulige at påføre, især den sorte som nærmest var udtørret i flasken, eller rettere en stor klump og penslen var helt klistret sammen. I får nogle billeder.. Jeg mangler ord.


Her har jeg fået 1 lag på af hver lak og man kan se, at de klumper sammen på neglen. Jeg ved ikke om det er meningen, det håber jeg da ikke, for det er ikke særligt smart.

Så jeg tænkte, at måske et andet lag ville udjævne det lidt...


Så blev klumperne bare flere i stedet. Det ser måske ikke helt så tosset ud, men tro mig, når jeg siger, at en toplak aldrig vil kunne rette det ud.. Måske en hel flaske hehe..

Jeg tog lidt billeder tæt på af hver enkelt farve.. Der kan man rigtigt se klumperne og hvor meget de egentlig buler ud fra neglen.


Jeg håber seriøst ikke, at det er meningen, at de skal være sådan her. Jeg håber for alt i verden, at Gry har fået fat i nogle ødelagte produkter. Der MÅ være sket en fejl. Jeg skriver til Barry M og hører dem ad. Jeg vil holde jer opdateret på hvordan det går.

Sussi

(produktet er leveret af vores læser Gry)

4 kommentarer:

lauriestrode sagde ...

Det er vist desværre meningen - jeg har ikke set nogen anmeldelser der ikke har haft de samme indvendinger. Personligt tror jeg ikke de er tænkt som nails inc sprinkles men derimod som nails inc. beaded lakker som der heller ikke er noget godt at sige om...

Sanne sagde ...

Føj for pokker. Jeg tænkte også straks at det da må være en fejl, for det er der da ingen som synes er pænt.

Janni Iversen sagde ...

Det kunne da godt ligne at det var meningen. Som en underlig hybrid mellem glitter, caviar og sand-effekt. Men det var ikke en "charme" jeg ville falde for...

// Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

Ditte K. sagde ...

Ja, er det ikke bare deres version af de hæslige teksturlakker?

Send en kommentar