søndag den 17. november 2013

Nyheder: Mavala JewelsSå er der nyheder fra Mavala. Disse skønheder er fra Jewels kollektionen og er at finde i Matas butikker og andre steder der sælger Mavala. Jeg har fået lov til at prøve 3 af dem, nemlig Moonstone (lille- og pegefinger), Quartz Rock (ringfinger) og Gold Shimmer (langefinger).

Der findes 3 andre i kollektionen og jeg smuttede en tur forbi Matas for at købe lidt julegaver og så displayet med alle sammen, så jeg snuppede lige et billede til jer. Der var flere af dem jeg kommer på min ønskeliste, især Topaz Gem.. :D

Moonstone: Det imponerende ved disse glitter lakker er, at de er så pakket med glitter, at det er svært at se hvilken base der er i. Den er så pakket med glitter, at den bliver en anelse tyk, men man kan nøjes med 2 tynde lag og den er faktisk til at arbejde med. Jeg må indrømme, at denne er min absolut favorit af de 3 jeg har prøvet og de blå, lilla og fuchsia farvede glitter er bare så en fantastisk sammensætning.


Quartz Rock: En Rosa glitter med lidt sølv glitter i. Jeg er ikke den store rosa fan, men sølv delen pepper den lidt op. Den er også en anelse tyk i konsistensen, men igen ok at arbejde med. Jeg havde dog håbet på at den levede lidt mere op til navnet :P


Gold Shimmer: Farven er nok lidt mere grønlig end guld agtig. Der er så få rigtig fede guld glitter lakker, at det næsten ærgrer mig lidt, at denne ikke er rigtig guld farvet. Men når det er sagt, så synes jeg at der virkelig er pang på farven. Den passer ikke rigtigt til de andre 2 farver, men er sikker på at den ville være fed alene. Den er også igen på den lidt tykke side, men igen, det er kun fordi den er pakket med glitter, så jeg ville nok have kaldt den Gold Glitter i stedet hvis det var mig.

Overordnet synes jeg, at Mavala har lavet nogle fantastiske glitter lakker og de dækker alle 3 med kun 2 lag. Det er virkelig kvalitet, med så meget glitter proppet i flaskerne, at en farvet base er unødvendig. De kan bruges helt alene, eller som accent negl og de passer perfekt til sæsonens mange festlige lejligheder. De kan købes allerede nu hos din lokale Mavala pusher og de koster 39.95. Selvom der ikke er så meget i disse flasker som andre, så er de god kvalitet.

Jeg har lagt mærke til at flere og flere Matas'er har fået en masse Mavala lakker på hylderne, så smut ned og se hvad din lokale butik kan byde på. Og snyd dig ikke for et kig på den nye Jewel kollektion... OG send gerne et eksemplar af Topaz Gem til mig! :P

(produkterne i indlægget er sponsorerede af MildBeautyPress, men holdningerne af vores egne)

Sussi

3 kommentarer:

Pssion Emelie sagde ...

Wow, de är ju jätteläckra! Måste hålla utkik efter dessa här hemma.

Sanne sagde ...

Det er netop det grønne skær der gør Gold Shimmer interessant, synes jeg. Men du har ret ang guld (og også sølvlakker for den sags skyld), måske I kunne lave et indlæg om disse alene? :) Jeg købte både OPI's Goldfinger og Man with the Gold Gun sidste år, men begge skuffer. Den ene er for gul og den anden (den med ægte guldflager) er bare for nærig med guldet. Jeg tror min yndlings er Essie's Beyond Cozy fra sidste jul.

Hanne V sagde ...

De er godt nok skønne at se på. Tak for kigget. Tror da lige min ønskeseddel skal opdateres :)

Send en kommentar