tirsdag den 12. november 2013

Jeg har et crush...


Isadora laver nogle absolut lækre tekstur lakker. De hedder allesamen noget med "crush" og de kalder dem for Sugar Nail. De er faktisk navngivet perfekt, for når lakken er tør føles det som man har drysset sukker på neglene. Men altså på den gode måde :P

Jeg har som sagt været vild med alle de tekstur lakker som jeg har prøvet fra Isadora og Black Crush er helt klart en af favoritterne. Selvom der ikke sker det vilde i lakken og den trods alt "kun" er sort, så kan jeg ikke lade være med at kigge på dem hele tiden. I løbet af min arbejdsdag i dag, har jeg mindst kigget ned på dem 20 gange. Sølvglitteret i lakken er faktisk super skinnende. Og og og så er lakken jo mat og det er lige noget for mig.

Jeg har prøvet nogle af de andre Sugar lakker fra Isadora og de kan findes her og her. Jeg har også en sidste Sugar lak som hedder Coral Crush. Den må jeg også snart få prøvet.

Denne neglelak fandt jeg i Magasin i Fields. Jeg ville have haft Kiko's sorte tekstur lak, men er glad for at jeg købte denne i stedet. Denne her skulle kun bruge 1 enkelt lag for at dække, men jeg brugte 2 for at få lidt dybde i lakken. Den holder fantastisk og på 3 dage, har jeg kun fået 1 lille chip på min højre hånd. Og det lyder måske ikke af så meget, men jeg bruger mine fingre og negle meget hver dag på arbejdet til at pille med (altså ikke i næsen) :P

De næste 3 dage er det Maja der vil hygge lidt om Jer. På lørdag er jeg tilbage med Efterårs Konkurrencen's 2. finalist. Husk at I stadig kan sende ind til konkurrence @ neglenymfer.dk Jeg smider lige et link til konkurrencen oppe i menuen, så I nemt kan finde den. (det havde jeg nemlig glemt alt om).

Sussi

1 kommentarer:

Sanne sagde ...

Den ligner asfalt, på den fede måde. Jeg har selv Ocean Crush,som er superflot. Havde lyst til at købe dem alle da jeg var i Tyskland i sommers. :)

Send en kommentar