tirsdag den 5. november 2013

Julegave ideer.

Maja's Tuborg Julebryg manicure.

Så er det tid til at ønske sig noget der dufter af neglelak, og som ikke fylder så meget under juletræet. Jeg har fundet lidt frem, som man bare MÅ eje. Der er noget for enhver smag og budget.

I sephora kan man få en masse lækre mærker af neglelak. Sephora's eget mærker, samt OPI, Ciaté, Nails Inc,m.fl. Der er flere lækre julede kollektioner i butikken med masser af glitter og glimmer.

Sephora's neglelak/nail art sæt med 10 lakker, en toplak, små sten og en bog med ideer til nail art.

Nails Inc, "knallert" sæt. 1 neglelak i hver "knallert". 2 lækre creme lakker, samt 4 special effect lakker. Den über lækre Fibre Optic er et must-have til denne og næste sæson.


Ciaté har igen den populære kalender med mini lakker, men i år også denne pakke med 6 julekugler med mini lakker. Alle sammen lækre glitter lakker, perfekt til alle julens fester (og nytår).

----

Et andet sted, at finde julegaverne er online shoppen BeautyBay.com , der er fragten gratis og hvis man bestiller snart, så kan man sagtens nå at få dem inden jul. Her er et væld af muligheder og priserne er mindre end i de danske butikker, så man får lidt mere for pengene.


OPI tekstur lakker Liquid Sand er et kæmpe hit og minisættettene med bond pigerne eller mariah carey er must-haves i samlingen. Hvis altså du ikke allerede har dem ;P


China Glaze er et af de mærker, som ikke er så nemme at finde herhjemme i en fysisk butik, derfor er BeautyBay et perfekt sted at udvide sin China Glaze samling fra. Dette julede sæt med lækre glitter og shimmer lakker ser bare fantastisk indbydende ud.


Essie's efterårs kollektion er endnu en populær kollektion. Der er den fine For the Twill of it, som skifter farver (duchrome). Og prisen er igen lavere end i de danske butikker. Dejligt.

Matas har hvert år en masse gaveæsker og i år er ingen undtagelse. Dog er et af de produkter, som er forholdsvis nyt, jeg mest vil fremhæve som et godt gaveønske, er Matas Ekspress Neglelakfjerner.


Vi er virkelig glade for neglelak på dåse, og denne fra Matas er et must-have til at fjerne alle de glitter lakker, som julen byder på. Den er uden acetone og med glycerin og den fugter ens negle.Andre must-haves i en neglelak fanatikers samling kan være: Dotting tools, glasfil, underlak, toplak, nail art pensler, nail art bog osv.

Hvis I får brug for lidt hjælp med at finde diverse ting, så skriv en kommentar herunder og så vil jeg prøve at hjælpe :D

Sussi

2 kommentarer:

SANNE sagde ...

Tak for fin inspiration. For the Twill of It er allerede på min ønskeseddel, den er supersmuk. Ciatés mini glimmerlakker, ser også fine ud. Jeg kiggede faktisk i en nail art bog i Magasin i fredags, men når man har fulgt jeres skønne blog, er den spild af penge. :)

Unknown sagde ...

hej hvor kan man købe neglelak sættet

Send en kommentar