mandag den 9. december 2013

Caviar Manicure Luxe - Lustre


Caviar Manicure Luxe er en nyhed fra Ciaté og ideelt til julefesterne. I pakken er der som i de andre Caviar sæt 1. en flaske med små perler, 2. en neglelak der matcher, 3. en tragt og 4. en bakke til at holde styr på perlerne.

Denne pakke er en del mere luksuriøs end de andre. Den er lavet af en solid pap og indeni er der blødt i æsken og tragten er lavet af guldfarvet metal. Der er virkelig kælet for detaljerne og det er kun indpakningen!Neglelakken Ladylike Luxe, som er med i pakken, ser på afstand ud til at være et perfekt match til perlerne, men når den kommer på, er den en anelse mere grønlig. Jeg ville gerne ha set en anden og mere guld farvet lak, da man kan se den igennem perlerne på neglene. Men nu er det jo deres eget sortiment de finder lakkerne til disse sæt i og denne er nok den der kommer tættest på. Den er nu en ret flot farve og ved at mange er vilde med det grønne skær i guldlakken. Holdbarhed: Som mange nok allerede ved, så er disse mest til en enkelt aften. Man skal nok ikke prøve dem til arbejds brug hvis man bruger sine hænder meget. Jeg har det med at pille i dem og se skal man ikke. De sidder fast, men ikke så meget at de kan tåle intenst pilleri :O)

Hvor kan de købes?: I Magasin og andre steder hvor de normalt har Ciaté. Dvs enkelte Matas forretninger osv. De koster 195 stk, så lidt dyrere end de andre, så de kan jo komme på ønske listen til jul og så kan man stadig nå at bruge dem til julefrokosterne.

Jeg synes at det er super nemt at bruge disse, da man kun skal bruge en våd neglelak for at sætte dem fast. Husk dog at ordne hår, makeup, tøj OG tage sko på inden du går i gang med drysseriet. Det er ikke sjovt at skulle lukke spændet på sine stiletter med disse på neglene. Taler af erfaring. 

Sussi

(produktet i dette indlæg er tilsendt fra PR-firma til anmeldelse, men meningerne er mine egne)

0 kommentarer:

Send en kommentar