mandag den 3. februar 2014

China Glaze: Crinkled Chrome eller savsmuldstapet?


Don't be foiled! hedder denne neglelak fra China Glaze. Den er fra en af deres nyeste kollektioner med tesktur lakker. Kollektionen hedder Crinkled Chrome og består af 6 folie chrome lakker med bar og runde glitter stykker i. Jeg havde svært ved at vælge kun 1 af farverne og især den sølv farvede Aluminate står højt på min ønske liste.

De fleste der har prøvet et foil neglelak ved at man normalt kan se ALT igennem lakken. Riller, revner og andre ujævnheder og at en rillefyllder/ridgefiller ofte behøves. Men disse SKAL se lidt krøllede ud og minder mig lidt om et krøllet satin lagen Og hvordan kan man synes det er flot. Jo, det tog mig også lidt at bestemme mig for om jeg synes dette look er fedt og kom frem til, at jeg synes det er über fedt. Jeg elsker den måde det ligner savsmuldstapet eller det der tapet man kan/kunne få med skumgummi mønster på bagsiden. Sådan noget havde vi derhjemme i 80'erne og i 90'erne fordi man bare kunne male over igen og igen når mig og min søster hver halve år havde fået en ny yndlings farve.

Konsistensen er en smule på den tykke side, så derfor overraskede det mig totalt hvor nem den er at påføre. Jeg vil gerne indrømme at jeg er fan af 2 lag uanset hvor meget lakkerne dækker ved 1. Her har jeg dog kun kommet 1 lag på. Når man påfører den ser den lidt chunky ud, men den tørrer perfekt og glitteret ligger sig overnpå lakken som derimod danner den perfekte skinnende base. Jeg har ikke toplak på og den holdte i 3 dage (på job) før den begyndte at chippe. Jeg tror den vil være smuk med et lag mat toplak på.

Alt i alt er denne lak et klart hit hos mig men ved at andre nok ikke ville bryde sig om looket. Det er helt klart en man elsker eller hader. Jeg er vild med næsten alt med tesktur og udover selve looket, så elsker jeg også holdbarheden. Hurra for tesktur lak og hurra for at trenden fortsætter i 2014!

Jeg har købt lakken på ebay.com hos en sælger der har en masse dejlige og billige lakker. Klik her for at besøge BeautyZone2007. (husk at sælger sender udenfor EU).

Sussi

1 kommentarer:

Sardrup sagde ...

Fedt at du er blevet glad for den. Jeg synes, at det er dejligt, når producenterne tør prøve noget nyt - men denne ide, synes jeg kun er fin i teorien, men jeg tænker, at det er fordi, der er aflange stykker glitter i lakken, hvis de kun havde holdt sig til 'sand' på samme måde som f.eks. FNUG - så havde det været en anden sag for mig. Jeg tror i hvert fald ikke, at jeg kommer til at købe nogle af disse.

Send en kommentar