tirsdag den 25. februar 2014

China Glaze - Sea Godess - Seahorsing around.

Seahorsing Around i skygge.

Spørg mig lige om jeg er glad for, at jeg valgte at købe denne neglelak, Seahorsing Around (fedt navn btw) fra China Glaze's nye forårs kollektion Sea Godess! Det er en teal farvet tekstur neglelak med glitter, der skinner i grønne, blå og teal nuancer. Jeg fandt den hos en af mine absolut yndlings sælgere på Ebay, nemlig Beautyzone2007. Det er en amerikansk sælger, så man skal huske, at bestiller man for mere end 80 kroner (for varerne, fragt ikke medregnet), så kan man desværre komme til, at skulle betale importgebyr og moms. Derfor holder jeg mig altid under de 80. Det er heller ikke så svært, når deres China Glaze lakker starter fra 16 kroner og op til ca 32!

Den er super nem at påføre, selvom den er en anelse tyk. Den tørrer forholdvist hurtigt, men vil ikke anbefale at lave noget med neglene/fingrene i en 20-30 minutter efter. Grunden er, at man helst ikke skal komme toplak på, da det lissom ødelægger ideen med teksturen. Jeg har brugt 2 lag og har ladet første lag tørre et par minutter før jeg kom andet la på.

Seahorsing Around i sollys.


Jeg købte også Sand Dolla Make You Holla fra denne kollektion, men har vist planer om, at få fingrene i endnu flere. Du kan se swatches af dem alle her. Sand Dolla... er en lidt anden sag, men I skal nok få den at se.

Sussi

1 kommentarer:

Tine Lildballe sagde ...

Åh gud hvor er den smuk!!!!!!

Send en kommentar