fredag den 14. februar 2014

Fælles Fredag - Valentines Dag
Jeg ved godt jeg igen (igen) har forsømt jer. Endnu engang får skolen skylden, jeg har haft øvelser i taastrup, og været nødt til at tage hjemmefra kl 6, for først at vende hjem kl 17.30 eller senere hver dag. Det har været drøn hårdt, og tiden herhjemme er gået med at læse det til øvelserne dagen efter, hvilket har efterladt minimalt med tid til at lægge neglelak, og så er der den mindre detalje at man ikke må have hverken lange negle eller neglelak på når man skal håndtere dyrene.
Dagens fælles fredag er derfor faktisk lidt snyd, da jeg slet ikke har lavet det idag. Jeg lavede det for et par uger siden, da jeg lige havde et øjeblik til at lave noget ved neglene. :)
Designet består i al sin enkelthed af en tøset lyserød som base og så en masse hjerter oven på, for at gøre det rigtig pladder romantisk.


- Maja

P.S. Jeg har modaget nogle lækre gellak neglelakker fra Depend, som jeg endnu ikke har vist, men som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer. Jeg kan næsten ikke beslutte mig for hvilken jeg skal prøve først. (se evt billedet på instagram)

Husk også at tjekke de andre pigers fine negle.

2 kommentarer:

Swååfie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Swååfie sagde ...

Super sød og simpel valentines mani! Og det er okay at snyde når man har så travlt ;)

Oh, det er mange gellacker! Glæder mig til at se dem, for vil så gerne have flere af dem, men har simpelthen ikke råd til det.. Så det er om at se den perfekte farve swatchet så jeg kan bestemme mig for hvilken en jeg må eje som den næste ;)

Send en kommentar