tirsdag den 11. februar 2014

Matas - det er en ommer.Som jeg skrev i går, så ville jeg fortælle Jer lidt om hvad jeg havde gang i i går. 

Jeg var en tur i min lokale Matas (i Frederikssund) i lørdags for at kigge (har stadig gavekort til overs fra jul) og så, at de havde fået den nye kollektion fra OPI, nemlig Gwen Stefani kollektionen. 

Jeg vil gerne have fingrene i den sølv farvede Push and Shove og måtte kigge langt efter den dertil hørende base. På fx Ebay sælges de som et par og havde også læst at man skulle bruge netop denne base. 

Jeg tænkte at man sikkert kunne bruge en anden base og købte den så. Hele weekenden (ok måske ikke hele weekenden) brugte jeg på at høre andre om sagen. Bl.a de søde tøser i gruppen Lakhovederne på Facebook. Kiggede på forskellige tests af baser under Push and Shove og kom frem til at jeg ville bytte den. 

Med min neglelak og bon i tasken drog jeg så til København i går i håbet om at finde en matas der solgte dem samlet. (Min matas havde ikke engang basen "løst"). 

Jeg nåede i Matas ved Nørreport og i den ved Gammel Torv/Nytorv og ingen af dem havde hørt om at de to skulle sælges som et par. De havde heller ikke basen alene. Jeg fik pengene sat ind på et gavekort og må stadig lede videre. 

Nu spørger I sikkert hvorfor jeg ikke bare køber den (og billigere endda) på Ebay. Det gør jeg nok også i sidste ende. Der er dog flere grunde til at jeg dkriver dette indlæg. 

1. Flere har skrevet, at de har købt "sættet" i deres lokale Matas, så de findes altså. 

Desuden er det lidt synd for dem som køber denne neglelak uden at vide at man skal bruge en speciel base og at man faktidk bliver "snydt". Man får jo kun en halv vare. 

Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvorfor nogle Matas butikker vælger ikke at have sættet. 

2. Jeg havde et gavekort og ville ikke selv have penge op af lommen. 

Hvis nogle af jer har set/købt sættet i en Matas må I meget gerne skrive hvor herunder. 

Jeg ved at man kan købe det i Magasin (takket være et Lakhovede). Men der kan jeg jo ikke bruge mit gavekort, desværre. 

Sussi

4 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg er spændt på at se den på. :) Underlakken tænker jeg om mon holo-underlakken fra Makeup Store (den der waterbase) kan bruges?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne jeg returnerede den og jeg har set tests med andre aqua base lakker hvor det så forfærdeligt ud, så jeg turde ikke løbe an på at den fra makeupstore ville klare det.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg har købt min med basen i Matas i slangerup. Slangerup og Frederikssund ligger jo ikke så langt fra hinanden. Der var ikke så mange tilbage, men det kan jo være du er heldig.

/Kirstine

Anonym sagde ...

Hej Sussi :)

Jeg tænkte på, om du havde kigget på en bestemt sælger på ebay, der sælger denne lak, da jeg ikke er så god til det med at købe lak over nettet endnu. Og så ville jeg spørge, om du havde prøvet at bestille lakker fra amazon, og om der er en forskel på uk og com, for de er en del billigere på .com :)

Send en kommentar