tirsdag den 18. februar 2014

OPI - Push & Shove


Så fik jeg endelig fingrene i den fine pakke med både Push&Shove OG den lille base Lay Down That Base. Endda i Matas! En rigtig sød læser skrev i sidste uge, at jeg kunne finde den i Matas i Slangerup (tusind tak!) og jeg sendte min mand på jagt efter den. Og her er den så!

Jeg fik endda prøvet Push & Shove med min MakeupStore aqua base og du kan se resultatet længere nede, men først til billederne og anmeldelsen af den skønne Push & Shove.

2 lag ovenpå lay down that base

push & shove på lay down that base

Som I kan se på billederne, kan man se ALTING gennem denne neglelak. Den har dog også den perfekte sølv krom spejl agtige farve jeg nogensinde har set i en neglelak. Jeg har 2 lag på disse billeder og ingen toplak. OPI skriver selv om den, at den kun er ment som en enkelt aftens brug og derfor ikke holder så godt. Jeg har ikke selv prøvet den med en toplak, men det siges at looket forsvinder lidt. Det skal dog testes en dag.

Basen Lay Down That Base er speciellavet til denne neglelak og forbereder neglen på denne specielle neglelak, som man ikke kan bruge hvilken som helst base under. Det er uvist hvad der lige præcist er i denne base, men ville dog have ønsket, at den havde en smule rillefylder/ridgefiller i sig, for alle mine ujævnheder kan ses gennem lakken. Isæt på mine tommelfingre, som har nogle riller på tværs.

Efter 1. lag dækker den ikke helt og der kommer hist og her et par striber, som når man har en holo der ikke er nem at lægge og derfor tænkte jeg, at en aquabase ville klare jobbet hvis ikke jeg fik fat i denne sampak. Men efter 2. lag er der fuld dækning og den tørrer fuldstændigt efter et par minutter, jeg blev selv helt overrasket. Det færdige resultat er en smule mat, dog sindsygt skinnende. Jeg er en fan. Jeg må teste dens holdbarhed når jeg holder ferie om et par uger. (mit job er sindsygt hårdt for neglene, så det vil ikke være fair for lakken og testen)

Jeg fik jo også testet Push & Shove ovenpå min MakeupStore aqua base og I får lige sammenligningen efter 1 lag. Lay Down That Base forsvandt nærmest efter den tørrede, hvorimod Aqua basen lagde sig ovenpå neglen.


Overraskende nok, var Push & Shove nemmere at påføre med aqua basen, men resultatet var klart bedre med Lay down that base under. (og som I kan se tager jeg sjældent billeder af min højre hånd hehe, den ser lidt kejtet ud). Til høre kan man se de små huller i lakken, som jeg beskrev før.

I får også lige et billede af resultatet af begge med 2 lag ovenpå de forskellige baser.


Det er måske lidt svært at se, men resultatet med Lay down that base er bare federe på den måde, at lakken ligger helt specielt på neglen og får en speciel finish. Med aqua basen ser den OK ud, men den ser mere ujævn ud og har flere større hakker. Det er som om man kan se underlakken igennem, så hvis ikke man rammer samme område med lakken som med basen ser det skidt ud. Det er altså det Lay down that base gør, som er så unikt for Push & Shove.

Desværre er Lay down that base kun en lille flaske og man vil derfor løbe tør halvvejs igennem Push & Shove. Måske ikke så godt tænkt OPI! Man må håbe, at de vil lade os købe refills til når vi løber tør. Derfor havde det været fedt hvis man kunne finde en erstatning. Desværre bliver det ikke aqua basen fra MakeupStore, men den kan da bruges hvis alt andet fejler.

Jeg håber, at jeg snart er helt ovenpå igen, da jeg har rigtig mange lakker at vise Jer. Der er bl.a nyheder fra Mavala, Isadora og et helt nyt mærke..

Sussi

2 kommentarer:

SANNE sagde ...

Mon ikke OPI har tænkt at du kun bruger et lag af underlakken, men to af selve sølvlakken, så derfor behøver den kun være halvt så stor? Jeg har nu svært ved at se forskel på hvilken underlak der brugt, men tror dig, når nu du har set det i virkeligheden. Jeg synes den er temmelig fantastisk og vil kigge efter sættet i Tyskland, vi tager på forlænget weekend i morgen tidlig, jubiii! :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. ja jeg har måske også siddet og kigget på dem og nærstuderet dem i lang tid for at skrive indlægget hehe. Lyder lækkert med en tur til tyskland. Hvor skal I hen?

Sussi

Send en kommentar