tirsdag den 18. marts 2014

China Glaze - Sea Godess - Sand Dolla Make You Holla


Bortset fra at navnet er lidt crazy, selv for China Glaze, så faldt jeg pladask for denne  neglelak, da jeg så andre der havde vist den frem. Jeg prøvede den for noget tid siden uden en hvid base, men det blev meget ujævnt med farven og den dækkede ikke helt som jeg ville/ havde forestillet mig. Jeg lagde et billede op dengang på Instagram og svor, at jeg ville vente med at vise Jer den her, når jeg havde fået testet den med en hvid base under. Og nu er jeg løbet tør for hvid neglelak... hvordan kan det ske? Ja jeg bruger hvid til rigtig mange af mine nail art designs.



Anyway.. Denne er altså en tekstur lak, som de andre i Sea Godess kollektionen. Jeg har vist her Sea-horsing Around (som jeg også elskede). Hvis I kan huske de noget så horrible lakker jeg prøvede fra BarryM som skulle ligne kage frosting eller what not? Så kan I glæde Jer over, at denne er lige tilpas ru som en tesktur, men ikke lige så crazy klumpet som BarryM lakkerne.



Jeg er virkellig glad for denne og glæder mig til at bruge den mere /(når jeg få fat i en god hvid base lak - nogle der vil anbefale en, som dækker ved 1-2 lag uden at stribe?)

Jeg har brugt 1 lag Essie - Blanc og 2 lag SDMYH (forkortet :D) og den er købt i min favorit butik på Ebay, nemlig Beautyzone2007.

Sussi


2 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg blev anbefalet Sally Hansens Bleech Babe, og den er fantastisk! Dækker næsten ved et lag, prøv den. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak Sanne. Det vil jeg prøve. :D

Sussi

Send en kommentar