tirsdag den 22. april 2014

Ciaté - Starlet


Den anden Ciaté mini lak jeg købte i sidste uge er denne her; Starlet. Det er en duochrome, altså en lak der changerer/skifter mellem 2 farver. Denne skifter mellem lilla og grøn. Det var dælme svært at få et billede hvor begge farver var halvt fremme, men det lykkedes på billedet herover. 


Lakken var en anelse gennemsigtig, så jeg brugte 3 tynde lag. Den var nem at påføre trods den mindre pensel i mini flasken. Det er ikke alle mærker hvis mini lakker der har en god pensel. Denne her var fin og god. 

Jeg er ikke den store fan af duochrome på neglene, men de ser så flotte ud i flasken, at jeg alligevel fik købt en. Jeg er sikker på, at jeg er den eneste i verden der ikke ka lide duochrome lakker. Den må komme i bytte bunken. 

De næste 2 dage er det Maja der blogger, men vi ses igen på fredag, hvor det er min tur til Fælles Fredag. Temaet glæder jeg mig til. 

Sussi

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi er så minimum 2 :) har èn duochrome, den er prøvet og kommer aldrig på mere - men også lidt en lettelse, at der trods alt er en type lak man ikke ønsker sig. Er iøvrigt rigtig glad for Jeres blog, kh Malene

SANNE sagde ...

Jeg er mega-fan af duochrome lakker, så jeg overtager den gerne. Synes den er supersmuk. Jeg har i øvrigt læst et tip om at fotografere duochrome lakker under vand. Lyder tosset, men det fremhæver effekten. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Malene. Dejligt at vide jeg ikke er alene.

Sanne. Ja det lyder tosset. Men det må da prøves 😜

Sussi

Send en kommentar