torsdag den 24. april 2014

Fra Neglelak til Akryl


Så er det vist blevet tid til endelig at overgive mig. Længe har jeg sværget til kun at bruge neglelak, og det fortsætter jeg sådan set også med, men når jeg har lavet designs, har jeg udelukkende brugt neglelak til at tegne med osv, men jeg tror endelig tiden er blevet moden til at begynde at lave negledesigns med akryl maling.
Jeg har lavet ét design med akryl maling og det var jeg meget tilfreds med, det var nemmere at arbejde med og jeg synes resultatet blev bedre og knapt så tyk som når man arbejder med neglelak. Indlægget kan ses her.


Men når man skal skifte, så er man jo også nødt til at gå all in og købe sig et ordentligt sæt, derfor har jeg været inde i byen og købe en paint station fra Games Workshop, jeg har kigget på den et stykke tid, min mand kan godt lide warhammer, så har haft masser af chancer for at lure lidt. Jeg har også købt en holder/vandkop som penslerne kan holdes i mens man arbejder på sine designs.Derudover har jeg anskaffet mig nogle farver som passer i min paint station, så det hele kan stå klar og indbyde til kreative designs. Farverne er noget dyrere end de almindelige akryl farver jeg har set andre bloggere bruge, men jeg har købt disse fordi min mand så også kan bruge dem når han skal lave warhammer, på den måde kan vi dele udgiften og få lidt flere farver.


Jeg skal være ærlig at sige, at jeg faktisk "glemte" at nævne for medarbejderen dernede at det var til at lave nail art med, undskyld, jeg var lidt bange for om de ville grine af mig dernede, man kan jo aldrig vide, og mænd har det med at se lidt skævt til os neglelak-tossede kvinder. Men jeg fik en super god service, og er der nogen som ved noget om farverne og alt den slags, så er det bestemt dem derinde, jeg snakker selvfølgelig om Games Workshop på Frederiksborggade 5, kælderen. Hvis I skulle have lyst til at anskaffe jer en paint station magen til min, kan den enten bestilles online eller hentes i deres butik, jeg vil selvfølgelig opfordre folk til at smutte ned i butikken, for at støtte den og sørge for at vi i fremtiden også har den slags hyggelige hobby butikker, plus at jeg LOVER at de er søde, ellers må I komme efter mig. Jeg har aldrig fået andet en god service dernede og jeg er vist ikke deres typiske kunde, men selv mig tager de sig rigtig god tid til :)Så på en måde kan man vel godt sige, at det her bliver mit afskedsindlæg til at lave negledesigns med neglelak. Det bliver en helt ny tid, hvor jeg forhåbentlig får brugt min paint station rigtig meget, jeg glæder mig til at den ikke fremstår helt ren, jeg glæder mig til at den er fyldt med små maling pletter som vidner om masser af timer bag forskellige designs.

- Maja

1 kommentarer:

Swååfie sagde ...

Ret smart! Jeg tænker at de sikkert også har nogle gode pensler der, for det må jo også være en stor del af at male Warhammer.. Da jeg begyndte at lave nail art sammenlignede mine brødre det faktisk med at male Warhammer, så de synes ikke det var så tosset som så mange nok vil synes :p hehe..
Engang når jeg ikke er på SU længere, så tror jeg også jeg skal kigge på nogle Warhammer ting ;) Min kæreste har også engang malet Warhammer, så det kan være han kan lokkes til det igen og vi så kan dele ligesom i går ;)

Send en kommentar