onsdag den 2. april 2014

Nilens Jord: 678 & 652


Her har jeg så 2 af de 3 nye forårs lakker fra Nilens Jord. De koster 99.95 og kan bl.a købes i Matas. Den 3. vil Maja vise Jer når hun er færdig med denne omgang eksamner. Det er også derfor I ikke ser hende så meget på bloggen i denne og næste uge. (kryds alt hvad I har).

Først og fremmest vil jeg lige sige et par ord om Nilens Jord. Vi synes begge, at på få år, er Nilens Jord blevet et mere ungt mærke. De lægger mere og mere vægt på de lidt yngre kunder og farverne afspejler dette. Der findes ikke kun gammelrosa, nude og femme fatale røde lakker i sortimentet. Dejligt at se, fx en flakie lak (den Maja vil vise Jer) blandt de nye.

Generelt om lakkerne vil jeg sige, at de er af god kvalitet, både pensel og neglelak er gode. Jeg har ikke brugt top coat ved testen.


652:
Først synes jeg det er lidt synd, at Nilens Jord ikke har fundet på navne til deres lakker.. Men når det er sagt, så synes jeg, at denne farve er super lækker og frisk og forårsagtig Den dækker næsten ved første lag og den fordeler sig rigtig fint på neglen.


678:
Denne er en sheer/gennemsigtig lak med en mælkehvid farve og shimmer. Alt efter hvor gennemsigtig man vil ha den kan man komme det antal lag på som man vil. Jeg har brugt 3 lag og den var helt nem at arbejde med, ingen striber. Blev overrasket over hvor godt jeg endte med at kunne lide den.

Produkterne  i indlægget er tilsendt til anmeldelse, men meningerne er mine egne.

Glæd Jer til at se flakie lakken :D

Sussi

2 kommentarer:

Nastassja Cramer sagde ...

Jeg tror det er første gang at jeg ser nogen anmelde en Nilens jord lak - mega fedt at du gør det! (den lyserøde er ret så fin!) :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej. Tak for de søde ord. Vi har anmeldt Nilens Jord før. Se evt etiketten med nilens jord ude i højre side af bloggen.

Sussi

Send en kommentar