tirsdag den 1. april 2014

Ny blogger hos Neglenymfer.dk


Kære læsere, som I alle ved, er vi blevet lidt travlere med vores hverdag. Maja læser fuldtid på hendes studie og eksamnerne er mange efterhånden. Sussi arbejder også fuldtid ved siden af at blogge her. Vi har begge børn som vi gerne vil nyde lidt mere, også mens de er små, så derfor har vi valgt at sige velkommen til en ny blogger hos Neglenymfer.dk. En som skal fylde ind for os et par gange om ugen, så vi kan få lidt mere fri.

Da vi skulle finde vores nyeste medlem, måtte vi i tænkeboks, for det skulle jo ikke bare være hvem som helst. Vi har derfor valgt, at sætte fokus på en ny trend med vores valg. Vi er blevet inspireret fra en blogger i USA og vi vil gerne udnytte denne chance og være dem som går forrest i Danmark og byde en mandlig neglelak blogger velkommen til Neglenymfer.dkMads, som er vores nye blogger viser herover hvordan man sagtens kan bære Sally Hansen Fairy Teal med lidt korte og trendy klippede spidse negle.

Mads er 27 og har før været neglebider. En veninde rådede ham til, at bruge en klar neglelak på neglene for at hjælpe ham til at stoppe. Det virkede og det fik ham til at blive mere interesseret i at gå med farve. Han fik veninden til at købe de første til ham, men nu kan han godt selv købe i sin lokale Matas, da de fleste i butikken kender ham. Han vil dog gerne undlade at fortælle mere om sig selv her på bloggen, da ikke alle han kender vil kunne forstå hvorfor han går med neglelak. Han vil dog gerne pointere, at han har en sød kæreste, som er en PIGE og at hun er stolt af hans nye bijob.

Vi er i hvert fald rigtig glade for, at han vil hjælpe til og vi håber, at vores kære læsere også vil tage godt imod Mads.

Maja & Sussi

5 kommentarer:

Simone sagde ...

Jamen jeg siger da gerne velkommen til Mads :)

kh
Simone

Anonym sagde ...

APRILSNAR :-)

Sardrup sagde ...

Ha, ha, ha, ha, ha!!! :-D

Swååfie sagde ...

Åh, jeg havde håbet på det her ikke var en aprilsnar.. Kunne være fedt ;)

Simone sagde ...

Og først et helt år efter finder man ud af det er en aprilsnar. Well done Simone, well done :s
PINLIGT!

Send en kommentar