mandag den 28. april 2014

Sephora Formula X - Demolition!


Såååååååå fik jeg endelig fingrene i den smukke glitter lak fra Sephora's længe ventede kollektion Formula X. Nemlig Demolition. Jeg har valgt, at min første mani med den, skulle være på en hvid baggrund og så kunne jeg jo også få prøvet OPI - Alpine Snow, som jeg har købt i stedet for Essie - Blanc til at bruge som hvid base.



Demolition er en glitter lak i en klar base med en masse lækker glitter i lækre pastel farver. Der er helt små runde glitter stykker, samt flere størrelser sekskantet glitter. der er rigeligt med glitter stykker i lakken, så der kommer masser af stykker på neglen og man skal ikke fiske efter dem. På billederne har jeg kun 1 lag på.

Jeg er helt ellevild med både neglelakken, konsistens, penslen, udvalg af lakker i kollektionen, flasken osv. Dog ville jeg ønske, at de var billigere, mest fordi så havde jeg råd til at købe flere. Jeg skal i hvert fald have flere og især af deres effekt og glitter lakker. Jeg vil også rigtig gerne teste Demolition med endnu flere baser under og jeg har allerede flere kombinationer i tankerne.

Formula X er Sephora's nyeste neglelak mærke og jeg har skrevet om det her.


Sussi

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Snyggt! Jag gillar färgkombinationen.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak. Jeg tror også at det vil se godt ud med en mørkere farve under.

Sussi

Send en kommentar