mandag den 12. maj 2014

OPI Brasil


OPI's sommer kollektion har været på udsalg i Rema1000 til 39 stk. Det har været et mega godt tilbud og alle neglelak afhængige har hvalfartet til deres lokale Rema butikker (og omegn) for at hamstre. Jeg fik fat i 4 og har i dag testet 2 af dem. 

Jeg må indrømme at farverne er fede, men den ene emmer altså ikke af sommer for mit vedkommende. Den passer mere til efterår/vinter sæsonen. Dog kommer der jo også indimellem neon farver om vinteren når man mindst venter det. 


OPI Scores a Goal!
Jeg har svært ved at navngive farven, men det er en mørk rødlig brun farve i en creme lak. Den dækker super ved 2 lag og der er ingen klager fra min side mht til kvalitet af lak og pensel. 


Where Did Suzi's Man-go?
Endelig en orange tonet neglelak der IKKE får min hud til at se beskidt ud! Jeg har kommet 2 tykke lag på, men man kan også sagtens bruge 3 tynde. Den var super nem at påføre og den lækre pensel gør det endnu nemmere. 

Alt i alt kan jeg godt lide både farver og kvalitet og er sikker på at jeg kommer til at bruge Where did Suzi's man/go? meget nu når jeg ikke ligner en beskidt dulle. 

Sussi

1 kommentarer:

Pia R. sagde ...

Wow... flotte farve :-)

Send en kommentar