tirsdag den 30. september 2014

Moyou Danmark: Premium SætJeg har fået den glæde, af at teste et af de lækre produkter fra Moyou Danmark, nemlig den store æske, som de kalder "Moyou Premium Set". Den er fyldt med alt hvad man har brug for, når man vil lave stamping derhjemme. Sættet koster 399,95 og indeholder:

speciel neglelak (5 farver), 
toplak, 
rette pen, 
stempel plader (6 stk), 
skraber, 
stempel pude, 
palietter (12 farver)
og et lille hæfte med ideer og "sådan gør du guide"

Her er et kig på alle de ting der findes i æsken.


Jeg har testet alle  de forskellige ting i sættet og har lavet 3 forskellige designs. I får først billederne, og så fortæller jeg lidt om de forskellige ting.


Til dette design testede jeg om hvordan den lyserøde speciel lak dækkede over en mørk neglelak. Og om hvor stor full size mønstret er.


Her prøvede jeg de små palietter som jeg satte fast i toplakken.


Her testede jeg igen størrelsen på full size mønstret og hvor godt den hvide speciel lak dækkede over en mørk lak.

Og så til min gennemgang af de forskellige ting i æsken:

Speciel lakkerne. De farver der er i æsken er godt udvalgte. Essentielt er den sorte og hvide, da det er de to farver man bruger oftest. Dernæst er der rød, blå og lyserød, hvilke er gode til at starte med. Kvaliteten på speciel lakkerne er god. De lyse farver dækker flot ovenpå mørke farver og de er nemme at arbejde med på pladerne. Flaskernes størrelse er tilpas store, så der er til mange gange. Man løber ikke lige tør i en 12ml flaske.

Toplakken: Til stamping er det vigtigste ved en toplak, at den kan bruges hurtigt ovenpå mønstrene uden at trække og tvære i det. Det klarer denne til top karakter. Det eneste lille minus er, at den ikke tørrer så hurtigt som jeg er vant til med Seche Vite.

Rette pen: Jeg har aldrig før brugt sådan en rette pen, da jeg bruger en nail art pensel dyppet i acetone, men er man ikke til så grov en metode, er denne rette pen helt klart en god løsning. Det er en slags filt pen med neglelakfjerner i, som man så gnider på uønsket lak (fx på huden).

Stempel plader (mønster plader): Der er 6 forskellige i sættet. Der er både nogle til franske kanter, små og mellemstore motiver samt full size mønstre. Jeg var lidt spændt på hvorvidt de full size mønstre ville kunne dække mine negle helt. De kan ikke dække mine tommel finger negle, da de er meget brede. De passer fint til mine andre negle, men har man rigtig lange negle ville de nok ikke dække helt. Pladerne er af god kvalitet og de er dækket af en film som beskyttelse, samt der hører en æske til som man kan komme dem i efter brug.

Skraberen: Den er lavet af plastik, hvilket gør, at den ikke ridser pladerne. Perfekt.

Stempel pude: Puden minder meget om den fra Konad. Den har en fast pude, som samler mønstrene fint op. Den er rund, men full size mønstrene kan sagtens være derpå.

Palietter: De små palietter er fine til at fuldende et design og der er flere af mønstrene, hvor en paliet ville passe perfekt ind. Der er masser af farver at vælge imellem og der er masser af dem. De kan genbruges, hvis man vil.

Hæfte/guide: Det lille hæfte viser hvordan man bruger sættet og der er nogle billeder til inspiration.


Hos Moyou Danmark er det nemt at finde rundt, desuden er priserne nemme at have med at gøre, for både stempel plader og lakker koster 50 kroner. De har flere forskellige sæt og mange andre stempel plader end dem i dette sæt. Er man nybegynder, er dette sæt et godt et at starte med. Kig forbi deres webside og kig hvad de kan byde på.

Sussi

(produktet er tilsendt til anmeldelse)

4 kommentarer:

SANNE sagde ...

Sikke et lækkert sæt og fine manicurer du har lavet med det. Jeg var inde og kigge på siden, men synes der er meget tomt. Der er jo ikke noget under de fleste pladekategorier og det virker som om det er de samme tre plader som går igen. Jeg må kigge forbi senere. Æskerne vil i øvrigt være perfekte som venindegaver. :)

Celia Astradsson sagde ...

Fedt sæt og god og grundig anmeldelse :) var der dog slet ingen minusser ved det? Og ville du vælge dette sæt fremfor noget fra MoYou London? (det er forskelligt, ikke?) Kigger nemlig selv efter et stempelsæt, og er lidt i vildrede :)

Sussi Lindebjerg Malek sagde ...

Nej ikke så mange valgmuligheder endnu. Men ha gode begynder sæt til en overkommelig pris.

Sussi Lindebjerg Malek sagde ...

Tak Celia
Som begynder sæt er det rigtig godt med gode lakker. Personligt bruger jeg selv mest full size pladerne og da de ikke dækker mine tommelfingre, så er det et minus.
Moyou london har nogle rigtig gode xl plader og flere mønstre at vælge imellem.

Sussi/neglenymfer.dk

Send en kommentar