mandag den 8. december 2014

China Glaze - For Audrey + Rimmel Pop Art


Jeg har længe kigget på denne top coat fra Rimmel i Matas, og fik endelig købt den for nyligt. Den minder mig om Micro Dots fra Models Own, som jeg har kigget på i endnu længere tid. Jeg har endnu ikke købt Micro Dots, så jeg kan ikke sammenligne dem.

Jeg havde først tænkt bare at bruge en hvid lak som base, men tænkte, at de lyse stykker glitter ikke kunne ses lige så godt. Så da jeg sad og kiggede på min hylde med China Glaze, Ciaté, Nailstation og Nfu Oh lakker var det den samme jeg fik øje på hele tiden. Jeg må indrømme, at jeg ikke har brugt denne lag i laaaaaang tid og det var en af de første China Glaze lakker, ja faktisk en af de første lakker jeg købte. Den er stadig lige så fed som dengang. For Audrey hedder den og den blev lavet så den matchede de blå smykke æsker fra Tiffany´s og den hedder For Audrey til ære for Audrey Hepburn, som spillede hovedrollen i Breakfast at Tiffany´s.

I får lige et billede af For Audrey helt alene.


I dette indlæg vil jeg kun anmelde Rimmels top coat Pop Art.

Navn/nummer: Pop Art top coat 
Mærke: Rimmel / Rita Ora kollektionen
Farve & tekstur: Klar top coat med glitter stykker i forskellige farver.
Dækkeevne, antal lag: Da det er en top coat skal de ikke dække, men jo flere lag, jo mere glitter.
Konsistens: Medium
Pensel: Lille rund og nem at arbejde med
Tørretid: 10 min
Pris: 39,95 (3 for 2 i øjeblikket i Matas og på Matas.dk)
Mængde: 8ml

Hvor kan den købes: Matas.

Antal stjerner: 3 
Jeg var faktisk lidt skuffet over hvor lidt glitter der er i og hvor meget man skal fiske for at få dem ud af flasken. Ved 1 lag synes jeg slet ikke, at der kommer nok på neglen. På billedet herover, har jeg 1 lag, men har måtte fiske lidt og duppe for at få glitter stykkerne til at flytte sig fra penslen til neglen. Jeg er ellers ret vild med farve kombinationen og det er den eneste grund til at jeg giver den 3 stjerner, ellers var det blevet til 2. Øv.

Sussi

2 kommentarer:

Glittersnapdragon sagde ...

That glitter topper makes the whole manicure look very sweet. I must say I like it that the glitters are a little sparse.....makes it more subtle I think <3

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Glittersnapdragon. Thank you :D I think I understand what You mean about the subtle look. :D

Sussi

Send en kommentar