fredag den 12. december 2014

Fælles Fredag - JulegaverDagens design er inspireret af julegaver. Selvom jeg ikke nødvendigvis synes blå er sen mest julede farve, så emmer det af vintr og kulde, hvilket minder mig om jul :)
Jeg har fået et arbejde hvor jeg hele tiden knækker mine negle, så de er simpelthen så grimme at jeg næsten ikke ville vise dem frem. Jeg skal have prøvet noget neglebåndet og se om det hjælper. Men jeg synes, generelt, at det er svært at holde neglene lange her om vinteren.
Hvis der er nogen som har et helt fantastisk tip til at undgå knækkede negle, så må de meget gerne dele det med mig. Enten her eller på vores facebookside. 

- Maja

Indlægget er skrevet fra min iPad, men når jeg kommer til en computer opdaterer jeg lige med links til de andre piger i fælles fredag, så I kan klikke jer derind og se hvad de har fundet på :)

5 kommentarer:

Maria fra En verden af kunst sagde ...

Smukke jule negle, jeg er vild med den negl med pakken :-)
Mine negle er også skidt mas. Min mor siger at det er noget med, at A vitamin er godt for hår og negle og det kan du få ved at spise mange gulerødder :-)
Jeg juler lidt på min blog og har lagt en lækker 3.advent giveaway op, I er velkommen forbi :-)
God jule weekend fra Maria

Frederikke sagde ...

Fantastiske smukke negle. Jeg kan især lide den der er pakket ind. Gør det det i frihånd eller er det en skabelon du bruger. Jeg har prøvet at lave mine egne negle i forskellige design, men det bliver altid noget bras da jeg ikke har en rolig hånd :(

Anonym sagde ...

Jeg har aldrig haft så stærke og lange negle som siden jeg begyndte at bruge Nailtiques Formula 1 og 2. Jeg begyndte med Formula 2 og efter ca 1 1/2 måned gik jeg over til Formula 1 som vedligehold. Det virker fantastisk, mine negle er stærke, lange og flotte, og Formula 1 er nu min faste base coat. Jeg supplerer med rigelige mængder neglebåndsolie, KBShimmer har lavet en her til jul der dufter af pebernødder! Så bliver det ikke mere julet :-)

Mia // www.blogaboutmia.dk sagde ...

De er så flot lavet :-)

Maria Olesen sagde ...

De er rigtig fine :D

Send en kommentar