tirsdag den 24. februar 2015

Er det forår snart? Her blomstrer neglene i hvert fald

Dagens design er inspireret af et print på en af H&M's bluser. 
Jeg følte mig i forårs humør og havde lige købt blusen i H&M og så fik jeg den ide at lave et design som matchede blusen. 
Jeg prøver at stille de her design indlæg op på en ny måde, hensigten er at det skal blive mere overskueligt og at I får alle de informationer I har brug for. 
Fremgangsmåde er et punkt som kun vil optræde på nogle af indlæggene med designs, den vil typisk være der hvis jeg vurderer at designet nemt kan kopieres. 

Sværhedsgrad:
Lidt bedre end begynder. Hvis du har prøvet at lægge neglelak mere end 10 gange og har prøvet at holde en pensel i hånden. Her kan langt de fleste være med. 

Materialer:
- Hvid neglelak til base
- Akryl maling i sort og blå (hvis du hellere vil bruge neglelak, så kan man også sagtens det)
- Pensler, to størrelser, en meget tynd og en alm tynd, de må meget gerne være runde og ikke flade
- Baselak og Toplak

Fremgangsmåde:
Start med at lave en basis manicure med din baselak og hvide lak. Når lakken er helt tør, maler man, med den alm tynde pensel, blomsterne på med den blå, mine blomster er bygget op med 3-4 blade, men man kan sagtens lave flere eller færre. 
Når man er tilfreds med mængden og placeringen af sine blomster, tager man den alm tynde pensel, eller evt et dotting tool, og laver en midte på blomsterne. 
Nu er det blevet tid til at tage den tynde pensel frem, med den laver man små streger mellem blomsterne og ud til kanten. Man tegner også små blade ud fra blomsterne, og rundt om den sorte midte laver man bitte små prikker.
Når man er tilfreds, venter man ca 1 min (medmindre man har fået lavet nogle tykke lag med akryl malingen, så venter man lidt længere), og så lægger man sin toplak på. 

Video:
Den mangler lige redigering og så bliver der indsat et link til den på youtube. 

- Maja 










0 kommentarer:

Send en kommentar