onsdag den 11. marts 2015

Anmeldelse: IDUN Minerals Neglelak


Dette er vores første møde med IDUN Minerals, og vi har glædet os til at teste disse nyheder. IDUN Minerals er et svensk mærke med mineral kosmetik. I serien finder man alt fra pudder til mascara og selvfølgelig neglelak. I ånd med de mineralske produkter er neglelakken fremstillet uden de 5 kemikalier, som virker mest skadende, nemlig:


 - DBP (dibutylphthalat)
- toluen
- formaldehyd
-  formaldehyd-harpiks
- kamfer


Den nye neglelak serie består af 13 klassiske farver og indeholder E-vitamin, mineraler og mandelolie. Udover de 13 farver har IDUN Minerals også lavet en top og en base-lak beriget med keratin.Jeg må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk, da jeg så hvor bred penslen var i flaskerne, men jeg blev godt og grundigt sat på plads, da jeg lagde lakkerne på. Selvom den er bred, er den formet så den passer perfekt til afrundingen på neglen. Jeg har ikke haft brug for at rengøre i kanterne. Desuden løber lakken ikke ned af penslen, så der er fuld kontrol over hvor meget der kommer på. Lakken er nem at påføre og den glider på og fordeler sig jævnt på neglene. Jeg har lagt 2 lag på alle billederne og brugt både den tilhørende base og toplak. Lakkerne skinner dog fint i sig selv uden toplakken.


  • CINNOBER - hot pink med en smule shimmer En anelse sheer og kunne godt klare 3 tynde lag for ekstra hotness.
  • MARMOR - Mælkehvid med et hint af lyserød. Sheer, men ser guddommelig smuk ud med kun 2 lag.
  • JASPIS - En ægte klassisk rød creme lak i den lidt mørke afdeling.
Jeg vil lige sige, at lakken ikke er skallet af på spidserne, men at det er lyset der falder sjovt. Jeg tager billederne i en lysboks.

Jeg er altså blevet en fan af IDUN Minerals neglelak, selvom deres farve valg kun er de klassiske farver. Jeg er ret glad for den pink farvede lak, men især den hvide gennemsigtige MARMOR. Det er vist første gang jeg kan sige, at jeg kan lide en lak der ikke skal dække helt. Jeg har aldrig brudt mig om, at man kan se neglene igennem. Men den dækker så godt og giver neglen et fedt look, at jeg godt kan se igennem fingre (neglelak høhø) med det.

IDUN Minerals produkter kan købes på apoteker samt Webapoteket.dk og Apotekeren.dk. De koster 79,-/stk og der er 11ml i flaskerne.

Sussi

(produkterne i dette indlæg er tilsendt fra PR firma)


3 kommentarer:

Nikoline schalck lunøe sagde ...

Hold da op, og "naturlige" navne har de også! :P Kunne være at de skulle prøves! :)

NelliesCloset

Anonym sagde ...

De er fantastiske! Og et lag er faktisk fint! To lag er bare luksus! :-)

Anonym sagde ...

Det er lagt helt fantastisk flot! Kan du ikke lave en "instruktion" i forhold til hvordan du lægger den?

Anna

Send en kommentar