onsdag den 20. maj 2009

Nfu Oh - 51

Endelig! Efter flere måneders venten på at få lov til at prøve denne lak sidder den endelig på mine negle og jeg kan beundre dens smukhed. Og ja det var det værd. Jeg har set den på andre neglelak blogge og misundt dem alle sammen.

Jeg er desværre ked af at solen næsten nåede at gå ned inden jeg fik smurt en 3 - 4 lag på, men jeg lover at tage nogle billeder imorgen hvis solen kigger frem. Jeg fik taget et par billeder i naturligt lys og under lampen.

Lakken er super lækker, men er en smule tynd, så man skal bruge lidt tid og tålmodighed. Men den tørrer faktisk ret hurtigt, så det er ikke så slemt. Selvom der er små flager i lakken føles den meget glat i overfladen, men man kan komme et lag toplak på for at få den helt glat.

Farven, ja hvad skal man sige. Den har flere farver, men basen er en smule lilla og i flasken kan man fange blå og tyrkise nuancer. Desværre ses de ikke så tydeligt på neglen. Den har dog både røde og orange farver flager og det skinner flot når lyset rammer.

På billederne har jeg på pege- og lillefinger 3-4 lag på uden underlak eller toplak. På lange-og ringfingeren har jeg taget 2 lag sort lak under og der kan man se de røde nuancer istedet for de lilla. Det bliver næsten en helt anden lak. Man kan sikkert komme andre farver under og få flere muligheder. Det skal næsten afprøves.

Men nu til billederne:


- Sussi

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Virkelig fede farver man kan få frem der ;D glæder mig til en dag at prøve en lak ala den der :)

Maria sagde ...

Og forresten skønt med endnu en dansk neglelaks blog :D flere af dem :)))

kopf sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Maja & Sussi sagde ...

Jamen det var så lidt. :D Den er desværre svær at få fingrene i og den er pænt dyr, men helt klart alle pengene værd. Håber bare jeg snart kan tage nogle billeder i solskin.

Send en kommentar