onsdag den 14. oktober 2009

Efterårs trends og stjernernes negle.

Efteråret, som allerede er godt igang, bringer en masse nye trends med sig - også for dine negle. Dette efterår er der flere interessante nye trends. En af dem har jeg allerede været inde på, nemlig den matte lak. Mange er de store amerikanske neglelak mærker har allerede sat en masse kollektioner på gaden med matte farver. Essie har dog lavet en mat top lak der gør ALLE dine lakker matte. Desværre holder de matte neglelakker ikke så lang tid og Essie har perfekteret det ved at gøre toplakken mat og dermed holder den længere. Det gode ved toplakken er også som nævnt før at man ikke er begrænset til de farver som der findes i mat udgave. Jeg har herunder både vist toplakken og en mat lak.

Det første billede herunder er OPI Gargantuan Green Grape, som er en sommergrøn farve. TIl venstre på billedet er lakken med alm toplak og til højre har jeg kommet den matte toplak på. Klik evt på billedet for at se det større.

På dette billede har jeg den matte neglelak (uden toplak da alm toplak gør lakken skinnende). Det er OPI You don't know jacques matte, hvor neglelakken i sig selv er mat.

Her i sommers har trenden også været sorte negle. Endda til gallakjoler og haute couture. Rigtig mange af stjernerne er blevet set med sorte negle. Dog er trenden at neglene skal være helt kortklippede. Lange sorte negle er yt. Denne trend går igen her i efteråret.

En anden af efterårets trends er fransk manicure negle - bare med andre farver end nude/hvid. Her ses Rihanna med sort negle og orange tip. Efterårets farver er blandt andet mørkeblå, mørke lilla, røget lilla, mørke grøn, grå, fuschia, men IKKE neon farver.


Herunder er en helt ny trend. I USA kaldes den gradiation eller sponging. Konad har et sæt med sponge, men man kan bruge en alm makeup svamp. Man laver gradvist neglene fra en farve til en anden ved at duppe lakken på. Vi laver et indslag om disse negle i løbet af måneden.


Efterårets trend handler aller mest om at bruge netop den farve der passer til DIN personlighed, men husk... ingen neon farver. God fornøjelse!
- Sussi -

8 kommentarer:

Karina sagde ...

I NEEEEEEEEEEEEEEEEEEED den toplak!

gildedangel sagde ...

Thank you for posting pictures of trends!

Anonym sagde ...

Hej :)

Jeg glæder mig til jeres næste indlæg med hvordan man laver de negle på det sidste billede.

Jeg tænkte på om det er muligt at bestille noget sammen med jer, næste gang i skal bestille fra 8ty8 beauty?
Det er ikke særlig meget jeg skal have med, bare 2 toplakke og 2-3 neglelakke fra OPI .. Så jeg tænkte at hvis i skulle bestille derfra, kunne jeg ligeså godt bestille igennem jer? :)

Maja og Sussi sagde ...

Vi vil forsøge at lave en vejledning til dig, som vil blive postet i løbet af ugen :)

Har du fulgt med i vores afstemning om køb af neglelak af os? Som resultaterne ser ud på nuværende tidspunkt, vil det blive muligt at bestille neglelak gennem os, for første gang i december.
Vi håber du har lyst til at benytte dig af dette tilbud :)

mvh Maja

Anonym sagde ...

Jo jeg har fulgt med fra starten af, men troede ikke at det ville blive aktuelt før om lang tid.

Jeg kan slet ikke vente til december, er det ikke muligt bare at bestille en overlak igennem jer, hvis i alligevel skal bestille fra 8ty8 beauty i løbet af nogen uger? Jeg er bange for ikke at kunne nå det :(

Maja og Sussi sagde ...

Vi bestiller ikke selv før i december, da vi lige har købt derfra for en måned siden. Det ser ud til at vi starter til december med at man kan bestille gennem os, da der er nok der har stemt ja.

Hvis du ikke vil vente kan du købe seche toplak igennem uk.beverlybeaute.com til 60 kroner plus 50 i fragt.

mvh Sussi

Anonym sagde ...

Tak for linket, har i flere links til sider fra UK?

Tænkte på om fragten kunne gøres billigere fra en anden side.

Men tusind tak. Jeg holder ud til december :)

Anonym sagde ...

Ser alt sammen kanont fedt ud !! :D
men hvor kan man få denne "matte aboute you" henne ?

Send en kommentar