mandag den 19. oktober 2009

Mauve = grålilla

Idag har jeg fundet et par lakker frem, som jeg tog billeder af i sommers ,da solen stadig tillod mig at teste flere lakker på én dag. Jeg har selv Essie lakken på idag og den ser stadig fin ud i efterårslyset. Mauve er det engelske navn for grålilla og man må sige at de forskellige mærker har lagt mærke til farven i år. Især OPI's Parlez-vous OPI? som er en af mine yndlings lakker.

Det sjove er så at selvom man oversætter mauve til grålilla, så synes jeg at det burde være mere korrekt at kalde det en slags grålig bærfarvet. Ja ikke nemt, men lilla er måske ikke helt det rigtige at kalde dem. Bedøm selv.

Den første af de 2 lakker jeg har til jer idag er fra Essie. Essie er et amerikansk mærke som er ved at blive ret kendt herhjemme. Dog er de forholdvis dyre (billigst 89,-), men de er klart prisen værd. Essie er også en af de mærker som hos os vil komme til at koste onkring 75,-. Så husk at stem ude til højre.

Nå, men lakken her er en superlækker mauve lak og hedder selvfølgelig Soiree Mauvee. Den kræver 2 lag for at dække helt og som Essie's andre lakker er den lidt på den tynde side, men meget nem at arbejde med.


I sollys

I skygge

Den næste lak er fra mærket Orly. Det er måske knap så kendt i danmark, men det er helt bestemt et mærke man burde lægge mærke til. Lakken her hedder Terra Mauve og er meget bær agtig (efter min mening). Den er mere ovre i de røde nuancer i forhold til de lilla. Jeg synes det er lækker mørk efterårsfarve og er en mørk udgave af fucshia som jo er trendy at ha på neglene i efteråret.

I sollys


I skygge
- Sussi -
Den næste uges tid vil jeg teste underlakker. Så hvis der er nogen der har spørgsmål om dette emne, må i gerne skrive til neglenymfer@gmail.com eller skriv en kommentar herunder.
3 kommentarer:

Marie sagde ...

Hejsa,

Jeg kan ikke finde jeres email adresse så beklager jeg skriver her.
Kan I anbefale en god lyserød neglelak? Den skal ikke være pink men lyserød som i baby lyserød men den skal ikke være nautral. Man må gerne kunne se den ;O9

Og så lige en forespørgsel. Kan i teste nogle røde neglelakker? Jeg synes hurtig rød neglelak kan blive for "damet" men kunne jo være i havde nogle fede liggende som i kunne teste ;o)

Mvh
Marie

Maja og Sussi sagde ...

Marie.. Barry M har en god babypink /lyserød creme lak. den koster ca 25 kroner på deres hjemmeside www.barrym.com Ellers er der Nubar som kan købes for ca 65 hos www.aromatique.dk til sidst er der en lidt mere lyserød farve fra China Glaze der hedder Mom's Chiffon som er mere stærk i farven uden at være pink. Den kan købes hos os her i december måned til ca 75 kroner. (vi har ikke fastlagt prisen endnu)

Jeg elsker røde farver når de ikke er rigtig røde. Murstensrød er min favorit og sortrød er også ret flot. Jeg har et par stykker liggende. Og især her i næste måned vil der pga jul komme en masse af den farve.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg har lige været inde at kigge på en hjemmeside med neglelakker, for jeg kan rigtig godt li' den på billed 1 som I kalder Soiree Mauvee, men inde på hjemmesiden Beverly Beute, ligner det mere farven Munis Mauree. Er det billedet på hjemmesiden der er misvisende, eller har I skrevet forkert? Vil bare ikke bestille den forkerte :)
Mvh Line

Send en kommentar