onsdag den 26. maj 2010

Pakke fra Hawaii

opdateret: har fundet den rigtige adresse til bundlemonster. de er åbenbart flyttet til ebay i nattens løb.

Idag lå der en fin pakke til mig i postkassen fra Hawaii. Nemlig fra Bundlemonster. Jeg havde købt nogle flere Fauxnad plader (ja jeg har MANGE nu). Derudover nuppede jeg også en masse fimo stænger, som jeg glæder mig til at prøve.


De havde også hjul med sten og andet nail art godt, men jeg har SÅ meget efterhånden at jeg nøjedes med det ovenstående.


Siden er helt klart værd at besøge. De har ikke så meget men det de har er godt. De er hurtige og man betaler ikke told, da de skriver at værdien af pakken er 10 dollar el lign. Tjeck Bundle-Monster ud

Sussi

2 kommentarer:

Sanne sagde ...

WOW! Det må jeg da klart kigge nærmere på. De der fimosticks ser vildt festlige ud, og jeg er jo vild med rhinstene, ved I. I øvrigt skal jeg nok se at få husket at overføre til jer, så I kan sende min fine præmie som jeg glæder vildt meget til. Mit arbejde suger bare AL energi ud af mig (og åbenbart også min hjerne, for jeg kan jo ikke huske noget). Rigtig go' weekend. :)

vansa sagde ...

Det er jo super billigt, hvad bliver porto der fra? og skal man selv bede dem om at skrive en mindre værdi på pakken, så den ikke bliver snuppet i tolden?

Send en kommentar