søndag den 4. juli 2010

Barielle - Falling Star

Dagens lak er fra Barielle. Det er et firma der laver hud og negle produkter. Kig forbi deres hjemmeside.
Lakken hedder Falling Star og er en mørke blå lak og farven i sig selv er super lækker. Jeg er nok mest til blå og grønne lakker og har flere af dem end andre farver i min samling. Men men men det der gør den særlig og grunden til at jeg måtte have fingrene i den er at den har rød glimmer i. Det er ikke lige en kombination man normalt ville synes var god, men man bliver faktisk overrasket over hvor godt de 2 passer sammen. Det er ikke min første neglelak fra Barielle og som de andre jeg har, er denne også super lækker og nem at påføre. Den er hverken for tynd eller tyk og penslen er helt perfekt.

Billedet er taget på Amager Strand. Min kæreste fik den bedste ide, at vi kunne køre ned og hente sushi, komme nogle kolde sodavand i køletasken, pakke et tæppe og køre ud og spise aftensmad ved stranden. Det var bare super dejligt. Det blæste en smule så det var tilpas varmt. Der var salsa musik og masser af glade mennesker og desserten købte vi i iskiosken.

Nogle har endda skrevet at vi aldrig viser vores tæer, men nu når jeg havde kameraet med på stranden, så tænkte jeg at jeg lige ville tage et af mine skæve grimme tæer. Så må vi se om I tør at se dem igen en anden gang. :D

Lakken på tæerne er en fersken/lyserød fra Rimmel. Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men den er vist en af de helt nye lakker derfra. Hvis nogen gerne vil vide det, så finder jeg flasken.

Sussi

3 kommentarer:

Ali's Nail News sagde ...

LOVE this polish! It's one of my all time favs. and it looks great on you.

By the way, I recently started a nail blog. Would love to have you follow, if you're interested. :-)

http://alisnailnews.blogspot.com/

negleprinsessen sagde ...

jeg vil rigtig gerne vide hvilken neglelak fra rimmel det er :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hehe jeg tror faktisk ikke jeg har den mete, men jeg kigger lige.

Susdi

Send en kommentar