torsdag den 15. juli 2010

Grønne fingre.

Grønne fingre er ikke noget jeg har. Jeg har slået alt for mange planter ihjel end hvad godt er. Derimod har jeg snydt lidt og ladet som om. Jeg har lavet grønne negle i stedet. Og da jeg så lige havde alle mine grønne neglelakker fremme for at se hvilke der var "bedst" kom jeg til at tage billeder af dem alle. Så her er mine grønne fingre efterfulgt af alle mine grønne lakker:



CND - Green Scene
Orly - Wandering Wine
Nubar - Forest
New York Summer - Amaranth
OPI - Jade is the New Black
Rescue Beauty Lounge - Recycle


Barry M - Mint Green
OPI - Hey! Get in Lime
China Glaze - Re-freshmint
American Apparel - Office
BB Couture - Laguna Lagoon
OPI - Gargantuan Green Grape
MakeUp Store - (mener det er Laura)
Nubar - Green Grass
Barry M - Spring Green

Jeg er igang med at lave en video, men det er slet ikke så nemt som det ser ud. Jeg overvejer bare at vise jer den, selvom den ikke er perfekt. Det er en guide til hvordan man laver halvmåne manicure. 

Sussi

5 kommentarer:

Coewless sagde ...

Flotte negle!
Og hvor har du mange grønne neglelakker. Grønne neglelakker er den farve jeg har mindst af, hvilket er en skam, da grøn er sådan en skøn farve :D

mia sagde ...

Ville gerne se en samling af alle dine lakker :) bare sådan for at se det... tror det kunne være super fedt, mangler lidt inspiration til nye farver.. og de her er bestemt også seje!!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Eva.. jeg elsker grønne lakker, men har stadig flere blå.

Mia.. for et stykke tid siden tog jeg billeder af min samling. Du kan se billederne her http://neglenymfer.blogspot.com/2009/10/2376-alt-for-mange-lakker-iflge-kresten.html

Men jeg gør nok status efter sommerferien og tager nye billeder.

Sussi

Sanne sagde ...

Holddaop!!!
Og jeg synes jeg har mange lyserøde lakker! :)
Imponerende samling.
Glæder mig til video med halvmåne-manicure, jeg er en stor beundrer af Dita von Teese som altid bruger den form for manicure, men har ikke helt luret hvordan det gøres nemmest.

Anonym sagde ...

I used to be suggested this website by my cousin. I'm not certain whether this put up is written by means of him as nobody else know such specific approximately my problem. You are amazing! Thanks!

Have a look at my blog post - new cellulite treatment

Send en kommentar