lørdag den 16. oktober 2010

You Rock My World, Nfu-Oh


Med det kolde vejr i mente fik jeg lyst til at lave nogen rigtig vinter-negle. Det var min mening at det skulle ligne is-negle :)
Først har jeg lagt 2 lag H&M You Rock My World på, dernæst har jeg lagt et enkelt lag Nfu-Oh nummer 53 over. Det var lidt svært at fange flagerne på billedet, men de var faktisk fine i virkeligheden.
Det fede ved holo-lakker (som You Rock My World) er, at de bliver ca 1000 gange flottere lige så snart man kommer ud i sollyset, og de rigtigt får lov til at skinne. De er selvfølgelig også fine, når der ikke er lys, men personligt synes jeg, at de er aller flottest, når vi har en god solskinsdag. Derfor er jeg også mest tilbøjelig til at bruge dem om sommeren.
Og Nfu-Oh, jamen deres flagelakker er jo med til at muntre en hver manicure op. Jeg er helt fascineret af Coewless' brug af Nuf-Oh over China Glaze. Det er så smukt, så kommer man rigtig i efterårs-stemning. Se hendes fantastiske billeder her :)

- Maja

6 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Iiih, jeg har ledt med lys og lygte efter Coewless! Jeg kunne ikke huske navnet på bloggen, men den og jeres blog var inspirationen der fik mig til at starte min lille newb blog ;) Tak for linket!
Super flot kombination - en rigtig sød lyseblå holo. Man kan lige netop ane flagerne :)

Coewless sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Coewless sagde ...

Jeg har slet ikke fået skrevet noget til dette indlæg, for galt altså!
Jeg vil bare sige tusind tak for den søde "shout out". Jeg blev herre glad for at se det. Og at blive nævnt på jeres blog, det er jo stort! Så tusind tak. Jeg kan roligt sige, at min blog har fået en masse views pga. dette, så det er jo skønt! :D
Det er også dejligt at folk kan lide det man bruger så lang tid på! :D

Maja og Sussi sagde ...

Jette: Jeg er glad for at du fandt hende :) Vi linker også til hende ude i vores sidebar :)

Eva: Selv tak, godt at du fik nogle views, det fortjener du i hvert fald. Jeg er så fascineret af den manicure. Den er SÅ gude smuk! :)

Mvh Maja

Sanne sagde ...

Jeg havde faktisk tænkt mig at spørge jer om et godt råd ang. Nfu Oh holografiske lakker. Jeg købte en gennem jer for et stykke tid siden (gammelrosa-lilla-agtig, meget smuk), som er temmelig umulig at lægge på. Det er ligesom den bli'r sådan lidt lim-agtig og klumper straks man går i gang. Og jeg har lakeret negle i 35 år nu uden problemer. Når så man får det nogenlunde hæderligt, hvilket er svært, er det hele til at rense af kun to dage efter, da det er helt slidt og ser jammerligt ud. Har I nogen go'e råd, for jeg elsker farven?

Maja og Sussi sagde ...

Hej Sanne

Jeg har ikke selv oplevet det samme problem med Nfu Oh, men med andre hololakker. Jeg plejer at komme meget tynde lag på og så sørge for at lagene er helt tørre inden jeg kommer det næste på, de har nemlig tendens til at klumpe lidt. Ellers hvis det er helt galt, så kom et tyndt lag toplak på indimellem lagene.. Det er bare super ærgeligt når de klumper..

Håber det hjælper en smule

Sussi

Send en kommentar