fredag den 24. december 2010

Ikoner Fra Mit Skrivebord


Når jeg skal lave negledesigns, leder jeg efter inspiration alle steder. I dag fik jeg lyst til at lave nogle af de ikoner, som er på min computers skrivebord. Der er stadig så mange tilbage, at jeg faktisk har til endnu en omgang, hvis det skulle være.
Dagens negle er ikke de mest julede, men jeg synes, at de er ret sjove, så det går :)

Til dette design har jeg brugt følgende blå lak fra H&M Blue My Mind, Rød lak fra Color Club Cadillac Red, gul lak fra Inglot 943, grøn lak fra Essie Pretty Edgy. Alle mellemfarverne har jeg lavet ved at blande de andre farver med hinanden eller med hvid Inglot 701 eller sort fra min nail art pen.
Der er flere, som har spurgt til hvilke redskaber, jeg bruger, når jeg laver mine designs. Det drejer sig faktisk ikke om redskaber i flertal, men faktisk bare ét redskab, en pensel :) Jeg har tidligere vist penslen her, men for at være flink får I også billedet her :)


Rigtig glædelig jul til jer allesammen, jeg håber, at I får en dejlig dag og nyder sneen :)
- Maja

5 kommentarer:

Irene - Raenne sagde ...

Wauw! Hvor får man sådan en pensel? :)

Maja og Sussi sagde ...

Den kan man f.eks. købe i en butik som forhandler Warhammer, det er samme type pensel man bruger der til at male figurerne :)
Mvh Maja

Sanne sagde ...

Jeg har lige "arvet" min søns Warhammer pensel, så nu skal jeg også snart i gang med noget mere kreativt kunst.

Mette sagde ...

http://www.dragonslair.dk/
Her kan der bl.a. købes pensler.
Se under Figurspil --> Maling, lim og værktøj --> Pensler
Desværre er der ikke nogen billeder af penslerne (:(), men man kan da få et indtryk af prisen, og de har også IRL butikker i Århus, Odense og Ålborg. Ellers kan man sikkert også købe dem i Faraos Cigarer i København (http://www.faraos.dk/)

Maja og Sussi sagde ...

Mette.. super god ide :D Tak

Sussi

Send en kommentar