onsdag den 19. januar 2011

Wet n Wild - Night Prowl


Igår var jeg en tur i Føtex for at se, om de havde en neglelak fra Wet n Wild, som jeg ikke kunne leve uden :) - og det havde de.
Jeg faldt pladask for denne mørkelilla glitterlak. Den har en mørkelilla base og så er der lyselilla glitter i lakken. Den dækker meget hurtigt, faktisk allerede efter to lag, jeg har dog lagt et ekstra tyndt lag for at sikre mig at den var 100% jævn til når jeg skulle tage billeder af den.
Apropos billeder, så har jeg i dag bestilt mig et nyt kamera. Normalt er mine neglebilleder taget med et SONY cyper-shot digital kamera, og jeg har i lang tid ønsket mig et bedre. Nu har kæresten og jeg derfor taget skridtet og bestilt et spejlrefleks kamera. Det er også fra SONY og hedder a33 (og med a menes alfa) ;) . Jeg glæder mig rigtig meget til at tage billeder med det og lave nogle fine film til jer.

- Maja

Forresten skal det lige siges at lakkerne fra Wet n Wild i Føtex koster 29.95, så de er lige 2 kroner dyrere end i Bilka til 27,95. 

4 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Wow... Den minder rigtig meget om China Glaze's lilla halloweenlak og Lippmanns Bad Romance! Hvis jeg falder over den skal jeg afgjort ha' den, desværre fører de ikke wet n wild i føtes nær mig.

Tillykke med det nye kamera! Håber det fører til endnu flere negleflash :D

Maja og Sussi sagde ...

Jette: Det var da en skam. Ligger der ikke en Bilka i nærheden, som du kan besøge? Ellers, hvis du forelsker dig forfærdeligt i nogen af dem, så må du sende en mail, så kan jeg evt købe nogen for dig :)

Mvh Maja

Jette Fromm sagde ...

Tak for tilbuddet! :) venter lige og ser om ikke de kommer til at føre dem, og ellers må jeg prøve Bilka :) Dér har jeg i hvert fald set mærket før.

Lise B sagde ...

Uh har også lig købt den, den er simpelthen så fin :) Og så synes jeg faktisk den holder overraskende nok ret godt.

/Lise
http://lisepaasu.blogspot.com

Send en kommentar