torsdag den 28. april 2011

Sussi's ekstremt tørre hænder Dag 1

Jeg er blevet ramt af meget tørre hænder. Mine knoer og fingre er så tørre at huden nærmest skaller af! Måske der er en, der har brugt for meget neglelakfjerner.. hmm. Min fødder er dog også tørre, men det er en helt anden sag. Jeg vil gerne have pæne hænder igen, så jeg har købt et produkt, som jeg vil teste i 7 dage. Så håber jeg, at det mine hænder og fingre ser fine ud igen der.

Cremem jeg har købt er fra Body Shop og hedder Hemp Hand Protector. Sælgeren i butikken sagde at den var super god til rigtig tørre hænder og den var uden parfume. Det er et plus, men hun sagde også at det ikke lugtede så godt. Tja jeg er jo flittig bruger af 8 Hour Cream, så sær lugt generer mig ikke, så længe produktet virker. Jeg tænkte også på at købe Elizabeth Arden's 8 Hour hånd creme, men nu prøver vi denne først.

Jeg gav 100 kroner for 100ml, men hun sagde at den var drøj i brug.

Jeg vil så opdatere jer med hvordan det går i løbet af de 7 dage. Jeg starter her til aften og vil bruge den flittigt hver dag.

Er der andre der har prøvet denne hånd creme?

Sussi

3 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Har ikke prøvet denne, men jeg bruger til hverdag LUSH lemony flutter hver aften inden jeg går i seng. Lugten er virkelig intens af citron men jeg overlever, haha, så længe mine neglebånd blir fine :) Til hænderne bruger jeg Atrix håndcreme - virkelig billig men rigtig god! Den virker dog ikke så godt hvis du har hænderne meget i vand. De er måske værd at prøve, hvis denne fejler?
Pøj pøj med testen :)

Doktor S sagde ...

Mig mig mig :-) Er også igang med den lige nu. Synes den virker!

Sanne sagde ...

Jeg kunne i det hele taget godt tænke mig flere anmeldelser af andre produkter end lige neglelak, så ... super godt initiativ. :)

Og så vil jeg lige skynde mig at melde ud at ESSIE ER KOMMET TIL MATAS!!! Jubiiii! :) :) :)

Rigtig go' weekend til jer begge.

Send en kommentar